До 5 милиона лева ще струва извозването на украинските бежанци

0
Организацията е направена така, че няма да има излишни разходи, обясни Николай Събев
Организацията е направена така, че няма да има излишни разходи, обясни Николай Събев Снимка: БТА

До 5 милиона лева ще струва извозването на украинските бежанци от хотелите в морските ни курорти към вътрешността на страната

Това съобщи в предаването "120 минути" по БТВ министърът на транспорта Антон Събев.

Това било предвидено с решение на Министерски съвет, който определил сумата. По разчетите парите покривали транспортните разходите от 24 февруари до края на юли.

"Организацията е направена така, че няма да има излишни разходи и повече от тази сума няма да платим, независимо дали ще са 500 или повече души", заяви Събев на фона на малкото желаещи украинци да се преместят от морето във вътрешността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари