До 4 години българите да станат 8 милиона

1
Делян Добрев: Всяка жена трябва да роди по 3 деца
Делян Добрев: Всяка жена трябва да роди по 3 деца

"БСП отново ни предлагат един голям шлем, но този път един ултра голям, сега добавиха “Козлодуй“ и „Бургас - Александруполис“, като три общини от Бургас го отхвърлиха. Явно те не се интересуват от мнението на хората".

Това заяви бившият енергиен министър Делян Добрев от ГЕРБ в коментар на енергийната програма на левицата. Добрев напомни, че само преди няколко седмици правителството на Бойко Борисов е платило поредния милиард на БСП, а сега социалистите предлагат още по-голям.

Това което обаче успя да събуди смях в редиците на ГЕРБ е предизборното обещание на Нинова, до 4 години българите да станат 8 млн. „Хубаво звучи, но е трудно за обяснение, това че ще станем 8 млн. българи за 4 години. Проста сметка показва, че всяка жена трябва да роди по 3 деца, за да изпълни плана на БСП", заяви Добрев.

Социалистът Драгомир Стойнев също не му остана длъжен и побърза да отбележи: "За съжаление в България политиците не правят краткосрочни и дългосрочни цели. За 4 г. естествено, че не можем да станем 8 млн. души. Но те мерят с краткосрочен аршин. 4 г. са толкова, колкото да се отреже една лентичка".

Представителите на двете партии стигнаха и по-далеч, като Георг Георгиев от ГЕРБ нарече колегата си Стойнев „пощальон“. Репликата му бе отправена по повод изказването на президента Румен Радев, че държавата ни е икономически стабилна, който по този начин призна публично успешното управление на Борисов.

От БСП обясниха, че това е нормално държавническо отношение, а не като на ГЕРБ, които обикаляли в ЕС, за да чернят своите опоненти. "Вас ви наричат пощальон", заяви Георгиев, който бързо беше посечен от водещата на "Референдум".

Източник: Епицентър.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари