Дневен хороскоп за 9 декември 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за развиване на приятелски и романтични отношения с хора от други градове или държави

В четвъртък ще имате желание за ангажираност с неща, които ви доставят удоволствие, дори това да е някакъв вид работа, бизнес, спорт или нещо друго. В едно такова желание от ваша страна няма нищо лошо, но днес ще бъде добре да приключите и с някои задачи важни за вашия бит, дом, имущество или неща, за които носите отговорност.

Това ще бъде един важен ден за постигане на стабилност в материален план, както и във финансово отношение ще имате възможност за някои успешни действия.

Четвъртък носи грижи или притеснения свързани със здравето на роднина, вероятно от мъжки пол. Това ще бъде благоприятен ден за развиване на приятелски и романтични отношения с хора от други градове или държави. Любовните отношения с партньор роден под земен зодиакален знак носят изненади, необходимост от по-голямо внимание, а в някои случаи и проверка с цел опазване от фалшива самоличност или някакъв вид измама.

Четвъртък носи вероятност от важни решения или действия свързани с документ, договор или уреждане на финансови отношения.

Овен

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утре сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Телец

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Обърнете внимание на здравето си. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Утре проведете консултации.

Близнаци

Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Бъдете активни в спорта. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Лъв

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утре трябва да избягвате споровете.

Дева

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Везни

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Имате пари, не търсете повече. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през утрешния ден. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Водолей

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Не е желателно да взимате пари на заем. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Риби

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Възможно е да дадете пари на свои близки. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Утре голяма част от Рибите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари