Дневен хороскоп за 7 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи.

Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас.

Овен

Не налагайте мнението и идеите си. Не падайте духом, няма да липсват и по-приятни емоции, свързани с любими хора. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Ще Ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго. Хубаво е да слушате отвреме-навреме какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки.

Телец

Необходимостта от повече усилия няма да Ви затрудни, свикнали сте на трудности и можете да се справите с всякаква ситуация. Не губете възможност да промените живота си към по-добро. Възможна е печалба на игри на късмета. Бъдете сдържани. Домът Ви също има нужда от обновяване, но на атмосферата.

Близнаци

Утре е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Бъдете любезни и не отказвайте помощ. Не е време и за професионални инициативи. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, че всичко в живота Ви е крачка към Вашето благополучие. Ще потърсят съдействието Ви по въпроси, по които сте компетентни.

Рак

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Преживявате приятни мигове. Положителни звездни влияния не липсват на представителите на зодия Рак в събота, но въпреки присъствието им част от Раците ще са леко нервни утре. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Лъв

Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората Ви вреди. Липсва Ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите утре. Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща вас чакат. Възникват силни вълнения у някой от вас, които ще предизвикат неочаквана възможност за провеждането на важни разговори.

Дева

Неочакван съветник своевременно ще ви предостави ценен съвет и информация, чрез които явно ще облекчи задачите Ви. Въпреки сложната ситуация, постарайте се да подбирате внимателно думите и действията си, дори ако това противоречи на настроението ви. Избягвайте конфликтите, дори и да Ви засягат ги отклонете, имате по-важни неща. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си.

Везни

Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. Доверявайте се повече на интуицията си. Настроенията Ви утре ще са странни, непредсказуеми и изненадващи, дори за Вас самите, но пък ще донесат много позитивни емоции. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Скорпион

Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Планирайте за утре важните дела и срещи. При някои стартират новости вкъщи. Утре може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек. Просто се вслушайте в себе си.

Стрелец

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не се обаждайте първи и на любимите хора. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Преобладаващият процент от представителите на зодия Стрелецса стабилни, но при някои ситуацията с финансите е малко по-деликатна. Развитието им ще е най-динамично и важно при бизнесмените, а също така и за онези, които изясняват финансови въпроси.

Козирог

Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Изненадите утре са твърде много, дори и за Вас. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Шансът на Козирозите за успешна реализация на целите идва съвсем на време.

Водолей

Необходимостта от повече усилия няма да Ви затрудни, свикнали сте на трудности и можете да се справите с всякаква ситуация. Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват през утрешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. Бъдете оптимисти. В текущите задачи едва ли ще се натъкнете на затруднения. Утре е необходимо да осъзнаете, че сте част от една взаимно свързана машина.

Риби

Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Вярвайте в своята щастлива звезда. Заниманията с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето Ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Вторник ще е доста хубав ден за Рибите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари