Дневен хороскоп за 2 септември 2022

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък вниманието ви ще ангажират различни домашни и битови проблеми, свързани преди всичко с някакъв вид имущество или собственост

През този ден внимание ще изискат думите на жена, която ще се опита да ви заблуди или манипулира с нещо. Възможно е тя самата да има невярна или манипулирана информация. През този ден ще ви вълнуват въпроси, свързани със смисъла на живота, неговата стойност, мисия или цел, която задава на всеки един индивид. Може да отделите време за четене на литература, свързана с прераждане, живота след смъртта, да търсите контакт с медиум или хора с други паранормални способности. През този ден ще се опитате да отделите време за среща и разговор, за вечеря или просто за кафе с приятели. Хубавото на този ден е, че той ще ви помага чрез собствената ви интуиция да намирате рационални решения на трудни проблеми или дилеми.

Овен

Ако днес се чувствате претоварени с работа, нечие присъствие ви тежи или тялото ви изневерява, помислете дали не е защото отказвате да направите някаква промяна. Вероятно не искате да се освободите от нещо ненужно и плащате цената за това. Обичайте повече себе си и не се опитвайте да угодите на всички.

Телец

Днес звездните влияния ще ви помагат да правите положителни промени в начина си на живот, например да започнете да спортувате или да се храните по-здравословно. Ако имате здравословен проблем, помислете дали тялото ви не се опитва да ви даде сигнал – възможно е да се преуморявате.

Близнаци

Тъй като днес може да не сте в най-доброто си настроение, ще изпитвате потребност от приятни преживявания и от подкрепата на най-близките си хора. Не позволявайте на негативни мисли да ви развалят деня – скоро ще се почувствате по-добре. Денят е подходящ за процедура, свързана с релаксация и спокойствие.

Рак

Днес ще мислите много задълбочено. Ако се концентрирате върху някакъв проблем, може да го анализирате в детайли и да достигнете до корените му. Ще имате успех във финансовите дела, а, ако имате нужда от пари, ще може да разчитате на член на семейството.

Лъв

Днес препоръката към вас е да не действате под влияние на емоции, а да мислите обективно и трезво. За много от вас това ще бъде трудно, защото ще трябва да превъзмогнете себе си и да направите опит да се владеете по-добре. Нищо чудно и вие да получите нещо хубаво в днешния ден – вещ или преживяване.

Дева

Днес ще имате шанс да довършите финансови дела, които сте отлагали или по една или друга причина не сте успели да разрешите, а също и да финализирате процедура по покупко-продажба, ако сте я предприели – само трябва да сте търпеливи и да не насилвате нещата.

Везни

Ако днес ви идва нанагорно, обмислете какво бихте могли да направите – вероятно има някакъв товар, от който да се освободите. Точно сега прекаленото натоварване и желанието да се съобразявате с чуждите изисквания може да ви докарат не само нервно напрежение и физическа умора, но дори и болест, така че бъдете внимателни.

Скорпион

Каквото и да се случва, днес може да разчитате на подкрепа от близките ви и на съдействие от познати и колеги. Ще ви се отрази добре, ако направите нещо за себе си – например купите си подарък или се подложите на разкрасяваща процедура. Може да получите пари.

Стрелец

Днес по-добре вложете енергията си в някакво занимание – работа, хоби или нещо друго, защото в противен случай е възможно да се фокусирате върху определен човек и да започнете да търсите начини да го контролирате. Ако се обвинявате за нещо, спрете – малко повече любов към себе си няма да ви бъде излишна през днешния ден.

Козирог

Днес вероятно ще търсите усамотение и ще имате нужда от време, за да си презаредите батериите. Поемайте колкото е възможно по-малко задачи и ангажименти. Ако сте претоварени с работа, не обвинявайте другите, че не ви помагат – крайно време е да се спрете и да изоставите някои дейности.

Водолей

Денят е много благоприятен за бизнес и за развитие в професионалната област. Така че оглеждайте се за нови възможности и не се задоволявайте с това, което вече сте постигнали. Ако сте разумни и обмисляте действията си – нещо, което вие обикновено правите – няма да срещате големи пречки.

Риби

Днес е възможно у вас да се появи усещането, че давате повече в една връзка, а не получавате достатъчно в замяна, дори и че някой злоупотребява по някакъв начин с вас. Чудесно е, че сте загрижени за другите и искате да помогнете, но точно сега е добре да мислите малко по-практично.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари