Дневен хороскоп за 4 май 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Спорна и доста динамична събота.

Ще трябва да се заемете с куп лични ангажименти, които можете да оставите и за след почивните дни. Така или иначе няма как да избягате от тях, за това най-добре се заемете в най-удобния за вас момент.

Овен - Реализация на целите

Имате известни колебания относно начина си на действие днес. Събота е характерна с изразителен делови успех, който ще се окаже начало за положителни промени, а последните ще разкриват нови възможности за реализацията на целите ви и за стабилизацията ви. Звездното разположение подчертава, че успехът на мнозина ще е свързан с чужбина.

Телец - Успех

Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Телците ще реализират личните си цели през този ден. До голяма степен определението засяга и деловите, но тук интересите при повечето от вас са множествени и в различни направления, което не е възможно да стане едновременно. Необходимо е да действате бавно и последователно.

Близнаци - Пречки, но и успехи

Може да се каже, че днес ще сте доста забързани и вниманието ви ще бъде ангажирано с много неща наведнъж. Огромна активност за реализация на намеренията, но и сблъсък с пречки, които някои от знака няма да успеят да отстранят, но денят е плодотворен и сполучлив в делови план. За делата, свързани с чужбина или зависещи от задгранични източници, сполуката за момента не е гарантирана.

Рак - Повишена нервност

Ще се откроявате с деликатното си присъствие и тактично ще отклонявате конфликтните теми. Събота се характеризира с повишено напрежение при Раците, но по принцип е ползотворна във всички направления. Насочете се към целите си и действате с присъщата си енергичност. Възможностите ви за финансов успех, плодоносни пътувания, преговори и сполука – лична и  любовна, са подчертани.

Лъв - Сполучлив благодатен ден

Ще преминете през днешния ден с повече увереност и осъществени идеи. Благодатен и успешен ден за Лъвовете, през който мнозина ще постигнат значителен успех в дела и задачи, свързани с отговорностите им. Възможностите ви за финансова реализация същото са изразителни, но днес не е изключено за някои да възникнат загуби поради партньорски неуредици. 

Дева - Финансов успех

Успявате да предвидите действията на ваш пряк конкурент (независимо в личния живот или работата ви) и осуетявате намеренията му. Денят е благоприятен и ще ви зарадва с благодатни възможности, от които няма да е трудно да се възползвате, но не са изключени и пропуски. Насочвате се към задачите и делата си и действайте с голяма енергия, каквато за съжаление не всички от знака ще демонстрират днес. 

Везни -  Значителен успех

Работата ви налага общуването с много хора и това може да ви изнерви в определен момент. Денят е блестящ! Разкрива чудесни възможности, но е и силно провокативен относно заблуждения и грешки. Ще създаде условия за конфликти и нелоялни партньорски действия. Редно е да се съобразявате с обстоятелствата. Овладявате напрежението в контактите и при провеждане на преговори.

Скорпион - Хубави възможности

Бъдете сдържани към недостатъците на близките си. Прекалената ви критичност може да влоши атмосферата у дома. Притежавате изразителни възможности за осъществяване на целите, шанс за реализация в нова делова сфера.  Ще се радвате на предстоящи благоприятни промени. Денят ще премине в активност по задачите. Не бива да се насочвате към решаване на парични взаимоотношения с някого.

Стрелец - Гарантирани постижения

Възползвайте се от благоприятните моменти на работното място и покажете уменията си. Събота е безспорен гарант за успешни делови постижения в службата и бизнеса, но това не може да се каже за осъществяването на финансовите ви цели за деня. Тук възникват пречещи фактори, които ще предизвикат проблеми, а последните ще причинят разочарования у някои Стрелци.      

Козирог -  Избягвайте противоречията

Ще ви привличат начинания, свързани с пари, пътуване, емоции и съответните хора. Този ден ще е доста напрегнат в служебно отношение за мнозина. Очертават се остри проблеми във взаимоотношенията с колеги. Ситуацията в определени случаи може да излезе от контрол и да достигне до острота и сблъсъци, а това означава тягостна и непредсказуема развръзка. Внимавайте!        

Водолей - Напрежение и проблеми

Неочаквано богатство. Ако сте човек на изкуството подгответе се за небивал успех, свят ще ви се завие. От различни гледни точки събота се оказва доста напрегната за Водолеите. Личните проблеми на голяма част от зодията излизат от рамката на възможностите ви за овладяването им. В едни случаи те са домашни, а при други се свързват със сърдечни изпитания и разпад на интимни отношения.

Риби - Владейте емоционалността си

С отворени сетива ще посрещате новостите и без затруднения ще ги трансформират, подпомагайки и другите в търсенията им. Повишената емоционалност при Рибите е видима, а в случаите на възникнали негативни вълнения тя може да се превърне в основа за мощен конфликт с приятели или с делови партньори. Добрият вариант е да се владеете и да избягвате противоречията в деловите и обществените среди.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари