Дневен Хороскоп за 29 Януари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Този петък трябва да ограничите малко инициативата си, а Лъвовете ще ви заразят с недоволство, че вършите доста от работата на колеги. Даже на близки Овните споделят някои планове, но не искат подкрепата им за изпълнението. Не се претоварвайте обаче, набелязвате си къси срокове, нетърпеливо вдигате залога. Вечерта ще сте доволни, но уморени, погрижете се сериозно за тонуса.

Телец

За петък се очертават доста трудности в дейността и особено по нови проекти. Телците обаче няма да се откажат от плановете си, разчитат на помощ от колеги, познати и близки. Ако търсите работа, ще ви дават информация и ласкави препоръки. Вие също сте подкрепяли и ще подкрепяте тези хора, отношенията са искрени и се заздравяват. Някои преодоляват заболяване.

Близнаци

До вторник се държите настрана от компании, екипи, ако има спорове там. Близнаците сега доста се колебаят по свои планове, какво остава да заемат позиция по чужди неразбирателства. Някои от знака започват едно, после второ и трето, а работата предполага повече упоритост, за да се стабилизира постигнатото. Но пък сте с чудесна нагласа за технически и други новости...

Рак

Хубав петък, а вие пристъпвате към всяка делова и лична задача с настроение. Раците могат да разчитат на подкрепа от колеги и близки, шефовете се отнасят с разбиране към техни идеи и желания, а възлагат ли им нови отговорности – сигурни са в перфектното изпълнение. И сега няма да ги разочаровате, но не скъсявайте времето за отдих и забавления с обичани хора, пък и за тонизиране.

Лъв

Този петък внушавате и на Овни, че излишно се товарят с делови задачи на колеги, познати. Лъвовете бързо ще овладяват тези свои настроения, те как се радват на подкрепата, която получават за изпълнение на трудни идеи. Някои ще променят стила си на работа, ще пестят повече време в рутинни дейности, после ще научат на тази тайна околните. Благодарността на другите ви радва.

Дева

Засилват се влиянията от сряда, деловата ви позиция е по-слаба и трябва да избягвате противоречия с обкръжението си. Но Девите имат добър късмет в работата и е вероятно да получат предложения за по-отговорна позиция в друг екип, на път и пр. Какъвто и шанс да ви се открие, действайте предпазливо, иначе пропуски ще се превръщат в голям проблем, а можете да ги избегнете.

Везни

Този петък изисква повече предпазливост и от вас, макар че шансовете в работата ви са добри. Везните се успокояват от началните успехи, намаляват бдителността и може да си навлекат ядове. Хубаво, че имате предани приятели и те ще помагат в трудни ситуации, а някои са незаменими бизнес партньори. Лесно се палите от интересни проекти, но трябва подготовка, голямо упорство.

Скорпион

И за вас петък е доста хубав, открива ви нови и нови възможности за изява и печалби. Скорпионите се активизират и при изпълнение на поставени задачи, и при представяне на идеи и проекти, привличат подкрепа от влиятелни хора. Кариерата и доходите ви тръгват нагоре, но все пак не бързайте, сега трябва да стабилизирате начинания, не ги разширявайте прекомерно. И бъдете скромни.

Стрелец

Този петък по примера на Козирози ще се стремите към по-високи печалби, но за начинания не е време преди вторник. Стрелците са по-припрени, нерядко пренебрегват уместни съвети на колеги, близки. Не бързайте толкова, не ви е от полза и защото може да отблъснете ценни помощници, да объркате нещата си. А и ваши най-близки молят за помощ, няма да си правите оглушки, нали...

Козирог

От сряда се радвате на добри печалби, но вече е време да намалите деловото темпо и да мислите за други проекти. Козирозите ще увлекат и Стрелците за доходни изяви. При част от вас шансът идва с преместване и пътуване, може да се наложи да предавате на по-неопитни знания и умения. Други се включват в проект на по-влиятелни хора, дейността бързо се разраства, приходите са ОК.

Водолей

Краят на деловата седмица е благоприятен за вашите планове, само че някои задачи изискват дискретна подготовка, привличане на влиятелни покровители. Водолеите ще уредят стабилно редица професионални, административни и финансови неща, сега си подбират подходящ екип, компания. Уменията ви ще бъдат оценени завидно, дълги години сте се подготвяли за важните моменти.

Риби

Добър финал на работната седмица, включително и във финансово отношение. Рибите да се пазят от спорове с по-близки, имат поводи да недоволстват. А и съветници се намират повече, отколкото в някои трудни моменти, когато ви е трябвала услуга. Преглътнете, не бива да усложнявате приятелски и роднински връзки. Пък и надали ще ви разубедят да не отделяте средства за милосърдие...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари