Дневен хороскоп за 29 октомври 2023

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Водолей - за конфликти и лъжи забравете, Телец - проблеми, Дева - неприятен ядовит ден

Овен

Добър ден за печалби

Заетостта ви ще е насочена в различни посоки: служебна, домашна и бизнес, като няма да ви липсва нагласа и за развлечения. Ефективността на Овните визира контактите в обществените среди и реализацията на финансови цели.

Действайте в направленията, които предварително сте набелязали. Не се отклонявайте по „нови възможности”, защото са фалшиви.

Телец

Проблеми

Някои от вас имат възможност да се възползват от ходатайството на влиятелна личност и да постигнат нещо, към което отдавна се стремят. В условията на изразителни лични затруднения и делови проблеми, мнозина от Телците ще се заемат с разрешаването на най-належащите от тях. В момента едва ли ще достигнете до интересуващите ви резултати, защото мнозина вече са „приготвили тигана, преди да са уловили рибата”.

Близнаци

Търсете компромисно решение

Въпросите, които ви занимават ще намерят бързо решението си и от това ще ви олекне. Денят отбелязва начало на промени за Близнаците и ще премине в условията на засилена нервност и остри противоречия в дебатите с интересуващите ви личности. Необходим е компромис от двете страни, за да продължите напред. Не успеете ли да достигнете до разбирателство, следва провал.

Рак

Много тежък ден

Имате пълен синхрон с деловите си партньори днес. Консултирайте се с професионалисти при разрешаването на специфичен проблем. Този ден е много лош са Раците, и ако родените в знака не са достатъчно предпазливи, може да се окажат жертви на насилие, да участват в пътно транспортно произшествие, или да загубят очаквана придобивка. Бъдете много внимателни през този ден във всичко, с което ще се заемете.

Лъв

Укрепете позициите си

Предстоят ви важни ангажименти. Проблемите, на които посвещавате вниманието си ще ви донесат успех. Лъвовете разполагат с прекрасни възможности за реализация на целите си, но заповедническият стил на изразяване може да ви изиграе неприятна шега. До успех достигате, а за някои ще е огромен, но ако не подсигурите стабилността на позициите си, много скоро ще последва обрат.

Дева

Неприятен ядовит ден

С подчертан интерес ще пристъпите към подготовката на мероприятие, очакванията ви от което са големи. Ядовит ден, който носи пречки и проблеми за реализацията на целите ви. Повечето от Девите са нетърпеливи и прибързват, а в такива случаи резултатите винаги са слаби, или крайно незадоволителни. Ангажиментите с преговори или с финансови дела са противопоказни през този ден.

Везни

Не прибързвайте и не лъжете

Загрижени за бизнеса, работата и финансите си, ще движите делата си в посоката, в която желаете. За Везните напрежението днес е изключително високо. Със сигурност залогът, който го е причинил е достатъчно голям. Ще постигнете онова, към което се стремите, но не прибързвайте и не си служете с лъжи и измами, защото ще последва ефект обратен на очаквания. В личен план успех.

Скорпион

Силно напрежение

Ще се освободите от владеещите ви мисли на безпокойство и несигурност, ако си отговорите точно какво искате. Много напрегнат ден, характерен с ярка емоционалност, достигаща изключително високи нива в крайните фази на наситеност в положителен или отрицателен аспект. За някои въпросната наситеност ще е само негативна, защото става въпрос за соматични проблеми и душевен дискомфорт.

Стрелец

Много силен успех

Във връзка с делови задачи ще засилите служебните си контакти. Неделя е хубава за реализация на лични цели. В делово отношение ще започнат промени, които на първо време ще спрат реализацията на цел, за която сте се подготвили. Не е фатално, защото не след дълго ще я осъществите. Значимото за днес е силната подкрепа от високостояща личност.

Козирог

Напрежение, но и успех

Денят ви може да се определи като динамичен. Инициативите ви ще ви срещнат с много хора и ще насочат интересите ви в перспективни посоки. Денят е напрегнат за мнозина от Козирозите поради кавги в службата и във връзка с отстраняването на текущи проблеми от всекидневно естество. Успешната реализация на финансови цели и интересуващи ви контакти в обществените среди, ще компенсира в значителна степен неудобствата в неделя.

Водолей

За конфликти и лъжи забравете

Не се предавайте на трудностите, успехите ви днес ще са добра основа за бъдещето ви. Ще ви осигурят привилегии, каквито други не могат. За сдържаните от зодията неделя няма да е проблематична, но такива Водолеи не се срещат по нашите ширини, или ако евентуално има, те са истинска рядкост. За този ден е препоръчително да владеете емоциите си, и да не хитрувате и мамите, защото ще се разминете с шанса си за печалби.

Риби

Не хитрувайте

Някои от вас са объркани и се колебаят накъде да поемат. Вслушайте се повече в себе си, изяснете собствените си чувства, за да избегнете разочарованието. На основата на точни преценки и правилна стратегия, представителите на Риби ще задействат фактори, които ще предизвикат промени, и ще преградят пътя на шеметно приближаващата нестабилност. Хитруването е противопоказно!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари