Дневен хороскоп за 29 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Предстоящо пътуване ще Ви ангажира с подготовка, но не пренебрегвайте и текущите си задължения.

Утре звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. Вълнуващ и интересен ден. Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка.

Овен

Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Затова в Утрешният ден ще се постарайте да си подсигурите гърба, да привлечете съюзници и последователи. Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. След напрегнатия минал месец, в който много от вас бяха като разпънати на кръст, през този ще успеете да си дадете глътка въздух и ще се радвате на повече спокойствие.

Телец

Утрешния ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Обърнете повече внимание на външния си вид. Изненадите утре са твърде много, дори и за Вас. Всички представители на знака разполагат с добри възможности за печалби. Отстоявате идеите си.

Близнаци

Не си създавайте врагове. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. В първите дни на този месец, а и по-нататък през месеца ще се чувствате някак в свои води. Ако искате промени, опитайте се да ги направите с възможно най-малко щети, като се съобразявате със създалата се ситуация. Вие може да вземете в свои ръце разпределението на семейните доходи и с удоволствие да се грижите за укрепване и преумножаване на семейното имущество.

Рак

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Вземайте самостоятелно решенията. Доста ще сте напрегнати и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Поради ведрото ви емоционално състояние, атмосферата около вас е приятна и много хора искат да бъдат във вашето обкръжение, трудно ви е да се съобразявате с всички. Не е изключено възникването на любовен роман или възобновяването на стара връзка.

Лъв

С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Вярвайте в своята щастлива звезда. Опитайте да бъдете малко по-концентрирани. Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари.

Дева

От особена важност е да покажете зачитане на чуждото мнение. Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Бъдете ведри и отговорни към себе си. Възможно е също да ви осенят нови идеи или да срещнете интересни хора, които да ви помогнат да реализирате някакво свое намерение.

Везни

Везни ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Късметът е с Вас и в личния, и в служебния живот. Очаквани гости ще Ви подтикнат да се погрижите за дома и менюто. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Везните ще се сблъскат с известни трудности, чието преодоляване не би представлявало проблем за активните и решителните от зодията.

Скорпион

Подписаните договори ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Късметът е с Вас и в любовта. Настроенията Ви утре ще са странни, непредсказуеми и изненадващи, дори за Вас самите, но пък ще донесат много позитивни емоции. Утрешния ден не е от най-спокойните. За някои от вас има възможност за брак или да получат покана за сватба.

Стрелец

Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Увлечението Ви по привлекателна личност от противоположния пол най-вероятно ще се увенчае с частичен успех засега. Внимавайте като се движите по улиците. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. В интимната сфера ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем.

Козирог

Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако Ви се струват рисковани. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Нужно ви е да се отпуснете в спокойна обстановка и да проанализирате случващото се.

Водолей

Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Утрешният ден ще обаче не е никак лош за реализация на делови и лични цели. Оставете всичко да се развие от самосебе си - следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно. Утрешният ден ще просто е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари за да избегнете неволни грешки.Партньорът може да ви изненада, а ако намерите верния тон ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Опитайте се бързо да привършите всички неща, които се намират в стадий, на приключване.

Риби

Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Рибите. Можете да помислите за промяна на външния си вид или покупка на нови дрехи. Понякога допускате непростима наивност, вярвате в неща, които не са реални.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари