Дневен Хороскоп за 23 Май и 24 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 23 Май и 24 Май 2015
Дневен Хороскоп за 23 Май и 24 Май 2015

Овен

Хубав уикенд, делови и лични неща се подреждат по чудесен начин. Доста Овни имат възможност да помогнат и на близки да оправят живота си, но да не поставят другите в зависимост от капризите или разбиранията си. Свободните сърца може да си намерят половинка, обвързаните сега ще изживеят щастливи мигове, даже ще се почувстват царе на положението, вкъщи със сигурност са...

Телец

Днес и утре шансът не е най-благосклонен към вас и в деловата, и в личната сфера. Телците да не рискуват с любовни авантюри, щастието им се гради на сериозно и честно отношение към партньора. В работата трябва да започнете промени, не сте доволни от постигнатото, дразнят вечните конфликти между колеги, съюзници, даже близки. Бъдете предпазливи и упорити, намирате път.

Близнаци

В събота и неделя Лъвовете ви подтикват да се видите с повече приятели на път и на маса, но вие имате и други планове. Сега група Близнаци трябва да обсъдят нови идеи за бизнес и партньорства, шансът им се усмихва и няма да губят време, а ще се уточнят кой как ще действа. В любовта забравяте грижи и страхове, радвате се на среща със сродна душа или възраждате уморена връзка.

Рак

Днес и утре вие, Везни и Риби разчитате на помощ от късмета. За много Раци всичко се пречупва през доброто здраве и финансовата стабилност, не е време да се реят из мечти. Възникват пречки, не допускайте непредвидливост и немарливост. Влюбените да не бързат с уреждане на личните си неща, някои отношения тръгват към раздяла, но скоро срещите ще се оказват по-щастливи.

Лъв

В събота и неделя сте настроени за компании и купони, но Близнаци не са на ваша вълна. Е, това не значи, че Лъвовете ще забравят отдиха, плановете си за обогатяване на професионалните умения. Околните оценяват усилията ви, готови са да ви следват, да работят заедно с вас по по-трудни проекти. Ще се справите с пречките, а не забравяте и удоволствия, с които глезите обичаните.

Дева

Дни за отдих, а вие и Везни правите всичко по силите си да уредите редица правни и административни въпроси. Много Деви ще откъснат време и за обогатяване на общата и професионалната си култура, умело съчетават работа и удоволствия. Ако трябва, ще намирате повече часове и пари за това, по-важно е от харченето за пазаруване. И в любовта залагате на сериозни връзки.

Везни

През уикенда като Раци и Риби разчитате на делови късмет, но като Девите и доста се стараете да се подсигурите по административна и финансова линия. Везните ще получат помощ от приятели и покровители за справяне с пречки, ала да не хитруват на гърба на колеги и партньори в името на повече приходи. Погрижете се за укрепване на тонуса, не е време за големи купони и компании.

Скорпион

Труден уикенд, макар че сте си правили разни планове за отдих и развлечения. Скорпионите наистина следва да съсредоточат вниманието в делови и лични проблеми, очертават се ядове с техника, битови грижи, грешки от припряност. Можете да овладеете такива ситуации, ако не си затваряте очите за пречки и неразбирателства. Мнозина разчитат на съдействие от роднини или любим...

Стрелец

Дните са за отдих, а вие едва ли ще се отдадете само на почивка и развлечения. Група Стрелци са наясно, че проблемите в работата им не търпят отлагане, ще бързат да привлекат помощ от влиятелни познати, по-добри специалисти, а и роднини. Обмислете ходовете си, някои неща ще станат по-леко и елегантно с по-прости методи. В любовта жънете победи, но не постигате всичко желано.

Козирог

В събота и неделя вие и Риби не сте склонни нещата ви да се уреждат с търпение и поетапно. Тенденцията при Козирозите се задържа и в понеделник, ако усилят взаимното доверие с партньорите, всичко ще става по-успешно и леко. Кандидати за съюзи – бол, внимателно подберете с кого да се обвържете. В любовта някои усещат подмолни влияния, с такт и разум ще намерят изход.

Водолей

Едва ли като в петък ще поддържате по-бавно темпо в дейности, с които се заемате. Май зависите и от желания на близки. Водолеите да помагат на колеги и познати, но да не налагат мнение, по редица теми тепърва формират мнение, ще изучават чужд опит. Правите каквото можете, приходите са добри и ще подкрепяте колеги, познати. В любовта – бурни емоции, но не са трайни.

Риби

През уикенда вие и Козирози не искате търпеливо да чакате съдействие от близки за дела. Разчитате като Раци и Везни на късмета. Все пак Рибите да се уточнят с домашни и партньори какви задачи поема всеки в кръга им. Има условия за изпълнение на идеите ви, с коректност ще привличате околните да помагат, слагате основа за здрави съюзи, окуражава ви и някакво наследство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари