Дневен Хороскоп за 23 май 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък - няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно...

Телец

Понякога старите лоши навици може да съсипят живота ви. Това може да бъде пушене, склонност към ненужни сблъсъци с любимия чове, и кой знае какво още. Това са лошите привички, с които трябва да се разделите възможно най-бързо. Или поне да започнете да се опитвате да го правите. За да промените привичните си порядки, е нужно време, желание и много сили, и Вие отлично го знаете. Имате всичко необходимо, и затова: напред!

Близнаци

Хубав ден, в който във вашите отношения да се появи трети. Но не излишен и даже не запасен! Просто някой, когото ще обичате и ще ви се иска да се грижите за него. Заедно. Котенце, кученце, папагалче или бебе – решете сами. Само че обезателно решете този въпрос заедно...

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв

Опитайте се да станете такива, каквито сте били в онзи ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне отново да преживеете всички чувства, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и значението на Вашия любим човек в живота ви... А и просто като експеримент е интересно!

Дева

Ако не планирате през този ден да бъдете в пълно усамотение и имата намерение (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили вежливост, гъвкавост, дипломатичност и готовност да забелязвате някои нови неща. Бъдете готови и за това, че Ваш колега може да започне да се държи по необичаен начин , като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и възприемчивост, или неочаквано прояви негативните страни на своя характер. Ако сте въвлечени в съперничество с някого, може по-силно от обикновено да Ви засегне поведението на конкурента.

Везни

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи - също...

Скорпион

През този ден трябва да постъпите с Вашия любим човек така, както бихте искали той да постъпва с Вас. Разбира се, ако му подарите букет цветя, бе бива да очаквате същия букет и от него, но на ответен знак на внимание напълно може да разчитате.

Стрелец

През целия ден ще правите всичко възможно , за да постигнете успех, но в края му наистина ще бъдете доволни от постигнатото. Няма такова правило, според което трябва да се заемете да се справяте с всички проблеми, както и да поставите всички дреболии по местата им. Не е нужно да изисквате от себе си прекалено много. В края на крайщата никой човек не е способен да твори чудеса. Спомнете си всичко, което е ставало през последните няколко седмици , и си помислете какво сте успели да постигнете. Ще се учудите, колко далеко сте успели да стигнете за съвсем късо време.

Козирог

Сега е голяма вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия личен живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други подобни атрибути, не са така важни: важното е, че ще Ви разделят граници, а освен това и митнически контрол.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи - има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари