Дневен Хороскоп за 23 Декември 2015

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Сряда идва с куп делови задачи, ако упорствате сами, може да се преуморите. Добре е Овните да се опрат на сериозни партньори, в по-трудни ситуации ще помогнат много за точна преценка и преодоляване на пречките. Вечерта ще сте доволни от постигнатото, някои от знака ще се почувстват окуражени за по-амбициозни проекти. Вслушвайте се в съвети на възрастни и влиятелни хора.

Телец

Хубава сряда, сполуките в работата ви зареждат с чудесно предпразнично настроение. Доста Телци полагат сериозни усилия по задачите си и колеги, партньори и клиенти само могат да се възхищават на майсторството им. Не ви е паднало от небето, плод е на дълго усъвършенстване. И ви е много радостно, че околните са доволни от свършеното и Дядо Коледа ще е щедър с всички...

Близнаци

В сряда на преден план излизат теми за партньорство и финанси, ще се върнете към нерешените въпроси още следващия понеделник. Близнаците да внимават с харчове, кесията им е поолекнала в подготовка на празниците. Ако сте насрочили среща с колеги и познати, почерпката да е по-скромна и деловите уговорки да не се отлагат. Ще съчетаете бизнес и отдих по най-добрия начин.

Рак

Сряда ви изправя пред доста пречки в работата, а и вие май сте по-припрени. Раците да не прибързват с начинания, сега е важно да приключат навреме и качествено рутинните си задачи, ще дойде време и на мащабните проекти. Някои няма да послушат съвета или по друга причина ще упорстват въпреки спънките. Скоро ще се уверят, че трябва да намалят темпото, идат празници.

Лъв

Идат празници и мнозина от знака ще си направят някакви луксозни подаръци, обичат да впечатляват с модерни и качествени неща. Е, когато става дума за партньори, колеги, клиенти, повечето Лъвове заслужават високо доверие с професионализма и акуратността си, имат ли по-спешни поръчки – и днес ще упорстват да ги изпълнят. Някои ще получат пост, голяма свобода на действие.

Дева

В сряда вие и Везни сте по-амбициозни, отколкото това се харесва на околните. При Девите влиянията са от седмица, да не изострят отношенията, които след време ще са им от полза. В следващите дни пак ще има възможност за подобни изяви и печалби, може да получите покана за престижен екип и бизнес. Уреждате интересите си тихо, кротко, с търпение и наистина завидно.

Везни

Тази сряда като Девите внимавайте да не подразните околните с амбициите си. Група Везни се водят от желанието за по-бърза кариера, но моментът не е подходящ за начинания, да потърпят. Предпразничните купони ще ви срещнат с влиятелни хора, първо споделете замислите си, поискайте покровителство. Ще се намерят и щедри спонсори, вие с такт и дискретност защитете плана си.

Скорпион

Днес сте много педантични във всичко, което вършите, карате и Стрелци да дълбаят в детайли. Скорпиони и Козирози може да открият нови възможности за изява. Само че действайте по-предпазливо, имате сериозни опоненти и съперници. Ако работата ви е с повече уреди, погрижете се за тяхното поддържане, иначе може да ви подведат във важен за кариерата ви момент.

Стрелец

В сряда по примера на Скорпиони трябва да отделяте много време за детайли. Стрелците предпразнично кроят смели планове за изява и печалби, само че не бива да прибързват с реализацията. При едни от знака се задават служебни промени, нови шефове ще бъдат по-благосклонни към начинанията им, втори ще обединят усилия с деца и внуци, може да се захванат със семеен бизнес.

Козирог

В сряда вие и Скорпиони получавате нов шанс за изява и печалби, не пилейте енергия в излишен спор. Помогнете и колегите ви да овладеят своята умора и напрежение. Група Козирози ще отложат и някои предпразнични срещи с приятели, работата им е спешна, купоните няма да избягат. Като свършите задачите си, ще се веселите до насита, ще обсъждате и нови екипи и проекти.

Водолей

Празници или не, вие полагате голямо старание в работата си, обаче усилията ви може да останат неразбрани. Водолеите да не споделят делови и лични проблеми даже с много близки, другите гледат своите интереси. Наясно сте, мислите за по-самостоятелни начинания, ала няма как да задействате проекта. Ако търсите по-добро място и заплата, сега едва ли ще намерите желаното...

Риби

От миналия петък следвате стриктно деловите си задължения, колеги, клиенти и шефове оценяват усилията ви. Рибите да не бързат да приемат оферти за други дейности и екипи, ще имат по-голям избор и следва да преценят точно какво е най-изгодно за тях. На необвързаните им предстоят вълнуващи срещи по празниците, може да намерят половинка. Забравяте за старите несполуки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари