Дневен Хороскоп за 20 Октомври 2015

0
Телци и Стрелци търсят съмишленици, Овни и Козирози по-отстъпчиви
Телци и Стрелци търсят съмишленици, Овни и Козирози по-отстъпчиви

Овен

Този вторник Козирози ви внушават да бъдете по-отстъпчиви при преговори и решаване на всекидневни делови въпроси. Доста Овни имат и разни домашни задължения, много искат да зарадват близките си с по-сигурен и уютен живот. Не прибързвайте в дребните наглед неща, понякога правят лоши шеги. С бюджета си се оправяте благодарение на пестене, находчивост и комбинации.

Телец

Вторник очертава по-сериозни промени в деловата сфера, като Стрелците е добре да привличате съмишленици за идеите си. Група Телци гонят големи амбиции, но не разполагат с достатъчно средства, нека да обединят сили с хора, с които имат близки интереси. Някои имат закрила от нови шефове, показали са, че си умеят работата и държат на принципи, не само на печалби.

Близнаци

Във вторник сте настроени за сътрудничество, в деловата сфера ви съпътства късмет. Близнаците ще получат чудесни възможности за изява и печалби, вероятно ще запалят и други да упорстват за изпълнението на амбициозните проекти. Ведрото ви настроение помага да посредничите в сложни отношения и ситуации. Вечерта обаче си дайте отдих, денят е успешен, но по-уморителен.

Рак

За вторник имате куп делови и домашни задачи, а сте склонни да ги отлагате. Раците си отделят повече време за отдих и в свободните часове следват желания на близки и познати, пренебрегват заниманията си заради чуждите капризи. Бъдете по-организирани и предпазливи, иначе ще пропилеете време, пари и възможности, пък няма и да починете. Някои се хвърлят във флиртове...

Лъв

Във вторник избягвайте изясняване на деликатни делови въпроси, не ви трябва да си усложнявате отношенията в службата или вкъщи. Част от Лъвовете и не гледат твърде реалистично на ситуацията, може да си навлекат и финансови проблеми, и да объркат добре обмислените си планове, а и да изостанат след колеги, които са по-неопитни. Няма да ви е драго, засилете предпазливостта.

Дева

От миналата седмица подреждате много добре нещата си, вероятно и близките ви се радват на финансовата стабилност. Девите, които работят в екип, нека да отдадат заслуженото на колеги и подчинени, които правят много за общия успех. Други се нагърбват със самостоятелни проекти, усилията им ще бъдат оценени, а и печалбите са красноречиви. Деца и внуци се учат от примера ви.

Везни

До неделя намалявате деловия си хъс, изпълнението на идеите ви доста зависи от благосклонността на влиятелни личности или преките ви шефове. Везните сега ще се чувстват ОК, ако действат в екип, мнението на колегите им е важно, могат да помогнат за изглаждане на спорове, конфликти. Само че в куп случаи са обградени от хитреци, бързо ще се дистанцират и ще ограничат активността.

Скорпион

Във вторник Стрелци ви подсказват да се уповавате повече на съдействие от близки. Някои Скорпиони не са доволни от постигнатото в дела, искат да се изявят убедително, да спечелят подобаващо. Няма да преодолеете съмненията и огорченията лесно, може да сте мишена на завист и интриги. Ще се справите, ще намерите решение на служебните проблеми, отстоявате твърдо принципи.

Стрелец

Този вторник разчитате на усилия от близки, ще внушавате и на Скорпиони да им се доверяват. Стрелците като Телците ще привлекат и много съмишленици за новите си проекти, дано са организирали работата добре, има риск на път или с техника да се натъкват на пречки, да плащат повече за различни услуги, ремонти. Не се надценявайте, обещана помощ се бави и ще ви дойде нагорно.

Козирог

От понеделник сте подчертано отстъпчиви с колеги и партньори, подходът ви ще донесе възможност за още съвместни начинания. Козирозите подтикват и Овни да бъдат по-тактични, нужно им е повече време да изберат подходящите оферти и екипи. Някои мечтаят за професионално израстване, високи постове. За такива столове има много битки, а после интриги, преценете струва ли си...

Водолей

Труден вторник, но не са само деловите пречки, които ви изнервят и уморяват. Група Водолеи имат няколко оферти за изява и печалби, трябва да преценят внимателно какво им подхожда, дотогава да не обсъждат въпроса и с близки. Втори лесно се палят за разни проекти, но реализацията изисква търпение, майсторство. Ще успеете, изненадайте с нещо хубаво домашните, заслужават.

Риби

Във вторник имате за разчистване стари пропуски, преценете веднага ли да действате, или да посъберете още информация по интересуващите ви въпроси. Повечето Риби ще предпочетат да изчакат и най-прецизно да подготвят всяка стъпка, наистина не бива да рискуват с импровизации, нито да налагат мнение на колеги, клиенти. Съсредоточете се, невниманието може да ви докара ядове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари