Дневен хороскоп за 20 март 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В сряда ще възникне идея или възможност за пътуване през този уикенд или в близко бъдеще, което ще ви създаде приятни емоции и очакване за малко разнообразие в ежедневния ви живот.

Това ще бъде благоприятен ден за пътуване свързано с преместване или работа в друго населено място, включително и в чужбина. Неприятностите с мъж, които днес някои от вас ще преживеят едва ли ще бъдат изненадващи.

Неочакваните събития днес ще имат връзка с малка сума пари или с успешно приключване на една неприятна ситуация.

Младите жени и момичета нека да бъдат емоционално по-стабилни и да не прибързват със своите решения.

Овен

От вашата воля зависи да решите наболелия проблем в отношенията с любимия човек. При спор не се стремете да потискате роднините си, последната ви дума трябва да бъде тактична.

Ако сте политик или сте заети с разработката и внедряването в живота на някакъв закон, то съумявате да намерите начини, околните да се съобразяват с вашето мнение.

Пътят към постигането на материалното благополучие е отворен.

Телец

Изчакайте с изводите. Любимият ви човек може да премисли. Вие се стремите към лидерска позиция в семейството.

Днес Телците са лидери в работата, глобални мислители, гордеещи се със своята способност да решават проблемите, особено касаещите объркани неща.

За да получите в бъдеще голяма печалба, на дадения етап ви е нужно повече време и пари, които да изразходвате за реклама и стадия на планирането.

Близнаци

Напълно е вероятно нито критиката, нито всеобщото порицание, нито конфликтите с роднините да могат да ви отблъснат от този, когото сте обикнали.

Отношенията ви с близките са способни да приемат трагична или сензационна окраска.

Имате разностранни интереси, оригинални идеи, големи планове, силна воля, решимост, но във вашата кариера през първата половина на деня има много различни поврати.

Възможно е да сте твърде разточителни или да позволите на другите да експлоатират вашите идеи.

Рак

Не е изключено да ви хареса обществото на нов непознат, макар в плановете ви да не влиза продължително общуване с него.

Възможно е да ви се прииска да се обкръжите с приятни хора и с всичко красиво. Планирайте и старателно обмисляйте всички свои начинания.

До самия край на месеца продължава времето, благоприятно за сключването на сделки за покупко-продажба и въобще за търговска дейност.

Лъв

Възможно е да ви се наложи да преживеете много неприятности и разочарования, но те няма да отровят с горчивината си вашето сърце и няма да го ожесточат.

Много Лъвове силно проявяват чувства на симпатия и антипатия по отношение на околните хора.

Изпълнявайки набелязаното, се трудите с всички сили с такава отговорност, че са възможни сривове и болести. Не се опитвайте да забогатеете за сметка на борсови игри – това не е за вас.

Дева

Навярно новите познанства днес изиграват голяма роля в живота ви, но не е известно, положителна или отрицателна.

Партньорите или близките могат да прехвърлят на плещите ви всички проблеми и спокойно да чакат резултатите.

По-добре е да отложите за следващия ден важните ангажименти, изискващи внимание и съсредоточаване. Днес може да сте разсеяни. Възможни са загуби.

Везни

Не отблъсквайте знаците на внимание от страна на истинските поклонници. Бъдете особено внимателни към околните и не давайте поводи за конфликти.

Старайте се по-често да се отпускате – това ви помага да концентрирате остатъците от енергия.

Не изразходвайте силите си за дреболии. Звездите отново ви готвят изпитание – конфликти с хората, от които зависи вашето материално положение.

Скорпион

Днес ви се препоръчва да имате мярка във всичко. Възможна е предразположеност към взаимно критикуване и встъпване в постоянни конфликти.

Много Скорпиони търсят поддръжка от началника си, а когато я получат, насочват цялата си следваща дейност за разрушаване на направеното.

Скорпионите са щедри за себе си, но изключително стиснати с околните.

Стрелец

Личните ви отношения през този месец са достатъчно хармонични. Вслушайте се в препоръките или съветите на хората, имащи голям опит в областта, която ви интересува.

Осъществяват се желанията и мечтите на Стрелците, които целенасочено се стремят към набелязаното. Ако желаете промени – рискувайте и действайте без да отлагате.

Козирог

Може личният ви живот да не се нарежда много добре. Ако не престанете да се обиждате и да страните от хората, които действително искат да ви помогнат, в скоро време ви очакват неприятности.

Възможно е днес да ви се прииска да отложите някои проблеми за по-късно. Не правете това. По-добре решете нещата докрай. Възможно е в семейството да възникнат проблеми с децата.

Водолей

Не обръщайте внимание на завистта и интригите на съперниците. При вас днес са възможни резки промени в настроението, дори емоционални сривове.

През първата половина на деня може да получите ободряващо известие или изгодна поръчка.

За реализирането на поставените задачи ви трябва покой, търпение и трезви разчети.

Риби

Личният ви живот е подчинен на интересите в работата ви и за известно време може да отстъпи на втори план, но може да се изхитрите да постигнете успех във всички сфери на живота, отделяйки внимание на възлюбените си.

Вие притежавате способността да се приспособявате към другите външно, но във всички свои действия преследвате целите си.

Възможно е отношенията в работата ви да бъдат доста напрегнати. Може съвсем не в подходящ момент да поискате увеличение на заплата си. Финансовото ви положение е стабилно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари