Дневен хороскоп за 20 март 2020

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Днес бъдете внимателни с реакциите си. Няма да ви навреди с нищо, ако проявите малко повече съчувствие и разбиране на проблемите на хората около вас.

Съобразявайте се с новите правила въведени в страната, където живеете и не бъдете лекомислени и безразсъдни. Мрачните или песимистични чувства сега няма да са ви в помощ.

Петък не вещае да имате много работа, както и евентуалните печалби ще са по-малки от това, което очаквате. Днес избягвайте да пътувате. Ако получите тревожна новина от друго населено място, не бързайте да реагирате, докато не проверите нейната истинност.

Днес ще ви зарадва разговор с жена, която ще ви сподели една интересна идея или ще ви направи предложение, което вие веднага ще оцените като доста перспективно за вас.

Днес от вас зависи дали ще присъствате на събиране в дома на ваши приятели, по-важен за тяхното семейство повод.

Овен

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Петък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Телец

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утре обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят.Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Петък ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утре Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Рак

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Много вероятно е утре да сключите важно за работата Ви споразумение. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Лъв

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Грижете се добре за здравето си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. И Везните разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Скорпион

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Козирог

Петък е успешен ден за Козирозите. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Въпреки това работата Ви ще е успешна. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Козирозите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Водолей

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Утре дайте инициативата на другите.

Риби

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете оптимисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари