Дневен хороскоп за 20 март 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Телец - ярка нервност; Стрелец -пазете се от коварство; Водолей - успешен, печеливш ден

Овен

Нервността е голяма пречка

Очаква ви прекрасен ден. Захващате се с неща, които имате намерение да свършите и наистина не пестите усилия в това отношение.

Денят се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. За възможностите ви може да се дадат много добри характеристики от гледна точка на перспективно развитие, но днес преобладаващата част от Овните, за твърде емоционални, гневни и свадливи.

Телец

Ярка нервност

Изпълнена със знаменателни събития работна седмица. През днешния не лек ден обмисляйте внимателно постъпките си, освободете се от лъжите, гордостта и чуждите мисли. Подобно на Овните и вашата неделя ще бъде много нервна. В много случаи причина за гнева ви ще е дочут или предаден ви разговор, изпълнен със сплетни и клюки по ваш адрес. За удовлетворителна делова реализация условията са подходящи.

Близнаци

Честността е гаранция за успех

Днес сте в стихията си и с държанието си ще очаровате всички. Ще се предпазите от напрежение, стрес и депресии, ако останете в къщи. Ситуацията при Близнаците е по-благоприятна и разкрива хубав шанс за сполука при положение че реализирате целите си по честен път. Решите ли да действате хитро и нечестно, ще се сблъскате със съответната реакция на един или повече противници, а ситуацията се измества в друга плоскост.

Рак

Наложително е да сте много активни

Ще работите за подобряване на информираността си по въпроси, които пряко ви интересуват. Въздържанието, скромността и излишната показност днес ще запазят устойчиви психиката и настроението ви. За Раците неделя е и нервна и сполучлива. Преценете ситуацията на място и действайте така, че да не си създавате проблеми. За кавги забравете! В момента е много важно да действате с голяма активност. Деловата ситуация при вас е лишена от стабилност.

Лъв

Необходимост от промяна

Ще спечелите нечие доверие с подкрепата и застъпничеството си пред някого. Отложете новите начинания, съсредоточете се върху текущите си дела и по възможност не обсъждайте намеренията и плановете си. Много напрегнат ден, характерен с тежки, хитри противникови удари, загуби на материални блага, и силна нервност. Мнозина от Лъвовете вече са достигнали – или скоро ще стигнат до идеята, че промяната е абсолютно необходима.

Дева

Успешна реализация

Предстои ви вълнуващ ден. Заемате се с различни задачи, но успявате да доведете всичко до успешен край. Днес ще избегнете трудности и недоразумения, ако не взимате важни решения и не пренебрегвате потребностите си. По различни причини неделя ще е напрегната за Девите. Едни от зодията са притиснати от здравословно неразположение. Други са притеснени за успешната реализация на целта, към която са се насочили, а трета част са от вас са изключително нервни.

Везни

Слаб шанс

Ще се стремите неотклонно да спазвате предварителните си планове. Това често ще се оказва трудно осъществимо. Неблагоприятната енергетика и лошото стечение на обстоятелствата могат да провалят плановете на много от вас днес. През този ден за повечето Везни се очертават проблеми във взаимоотношенията с партньори или в обществените среди. Най-често става въпрос просто за липса на шанс.

Скорпион

Избягвайте кавгите

Предстои ви взимането на важни професионални решения, свързани с бъдещето на дейността ви. Днес е важно да не се предоверявате и да се освободите от гордостта и чуждите мисли. Неделя не е лоша за Скорпионите в личен план, защото ви носи късмет, който може да не се изрази под формата на придобивки, но ще ви предпази от загуби. По-внимателни следва да сте в службата и в деловата си реализация.

Стрелец

Пазете от коварство

В добро настроение и с желание за изяви ще започнете седмицата. Отложете новите начинания и се заемете със задачите, които не търпят отлагане, без да пренебрегвате и текущите си задължения. Денят не предоставя много добри условия за разгръщане на вашите възможности, но ако се насочите ентусиазирано към делата си, няма да се разминете със сполуката. Пазете се от коварни предложения,

Козирог

Добра делова реализация

Предстои ви сериозен конфликт, който може да избегнете. Въздържанието от нови и рисковани начинания ще ви предпази от проблеми и разочарования днес. Характерна с множество положителни дадености, неделя ще е благодатна за вашата делова реализация, но няма да липсват и нерви, засягащи най-често реализацията на бизнесмените. Разполагате със силен късмет за делова сполука. Вкъщи бъдете внимателни очертават се неприятности.

Водолей

Успешен, печеливш ден

Добра новина ще ви даде надежда. Постоянството, с което работите ви се отплаща с нарастващи доходи. Денят е неблагоприятен за дръзки и смели начинания, за това контролирайте желанията и поведението си. Благоприятен ден за осъществяване на намисленото в извън работното ви време. В личните си ангажименти ще действате много успешно, което в едни случаи ще се изрази под формата на парични печалби, а други Водолеи ще имат шанса да се ангажират с допълнителни лични задачи.

Риби

Избягвайте финансовите спекулации

Бъдете повече реалисти и не залитайте по безпочвени хипотези. Възможно е да се разочаровате от някого, който ще се опита да ви подведе с цел лични облаги. Благоприятен ден за реализация на цели чрез администрации. Лични успехи също не липсват, но по отношение на финансовата сполука не може да се каже нещо обнадеждаващо. Много важно е да не се захващате със спекулации в тази сфера,защото наистина може да настъпи голяма беля.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари