Дневен Хороскоп за 20 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 20 Април 2015
Дневен Хороскоп за 20 Април 2015

Овен

Уж нова седмица, а вие трябва да се върнете към проблеми от предишната. Овните да не настояват близки Раци и Везни да поемат повече задачи, има риск от претоварване и преумора, да не го пренебрегват. Някои от знака гонят своите печалби зад гърба на колеги и познати. Находчивост не ви липсва, но и принципите имат значение. Вечерта е за домашните, роднини ще искат помощ.

Телец

Стремите се за изпипате всяка дреболия в работата, но изненадите ви идват откъдето най-малко ги очаквате. Група Телци си плащат с ядове и притеснение това, че не са слушали добронамерени съвети от близки, други да бъдат по-бдителни, опонентите им кроят номер. Старанието и дисциплината обещават да се измъкнете от техния капан и все пак не е лесно, на моменти се колебаете.

Близнаци

Хубав понеделник, макар че нямате поле за реализацията на някои свои амбициозни проекти, а в други случаи ги жертвате, за да помогнете на колеги, познати и близки. Близнаците са доста общителни, ала е редно да стеснят кръга на сътрудници и съмишленици, да разпределят точно задълженията. Иначе много идеи ще останат само на думи. А има шанс за високи печалби.

Рак

От уикенда имате доста задачи на път и с нова информация, близки Овни ще настояват да упорствате повече. Е, вие си знаете силите. Раците може и да се колебаят, скорошни проблеми са им обеца на ухото. По-добре гледайте напред, ще се справите със сегашните трудности, ще установите връзки с нови делови партньори. Пък и предпазливостта няма да навреди, имате точен усет за хора.

Лъв

Ведър понеделник, настройва ви за делово общуване и ефективна работа. Доста Лъвове ще предизвикат бързо доверието на нови шефове, партньори и клиенти, хората харесват идеите и мобилизацията им. Някои от знака на моменти се разколебават, но даже да имат две и повече оферти, въпросът е да действат по избраната, ще останат доволни и от печалбите, и от кариерата си.

Дева

Плодотворен понеделник, макар че сигурно ви се иска делата ви да вървят по-бързо. Девите да овладеят това настроение, сега ще печелят предпазливите и прецизните. Стъпка по стъпка напредвате по служебните си задължения, околните ще се чудят как не допускате и най-малко отклонение от изисквания на шефове и пр. Финансите ви ще укрепват и ясно ще говорят за напредъка ви.

Везни

В понеделник мечтаете за повече свобода на действие. Близки Овни ще ви предупреждават за евентуални пречки в начинанията, но вие си знаете мярата. Везните ще привличат съмишленици, последователи, та засега не им се ще да се грижат за организация на екип, самостоятелната изява им е по-интересна. Е, поне с финансите внимавайте, приходите ще растат, а вие харчите по-ударно...

Скорпион

Понеделник носи нови делови възможности, вероятно е мнозина да намерят подходящи партньори за изпълнение на смели проекти. Скорпионите споделят идеи, събеседниците им бързо ще оценят положителния заряд, ще отговорят с насрещна откровеност. Такъв екип ще се напасва с лекота, бъдещата дейност ще ви научи на много професионални тайни. Печалбите също са окуражаващи.

Стрелец

Този понеделник идва с доста задачи, някои ви изглеждат от трудни по-трудни. Но Стрелците няма да отстъпят от позицията си, имат толкова познати и приятели, които могат да помогнат със съвет и услуги. Ще намерите хората, които да ви съдействат, и то така, че вечерта да бъдете наистина доволни от свършено и спечелено, а пътища нека да чакат. Дано след време върнете жеста.

Козирог

Връщате се към делови проблеми от петък, изискват подчертано внимание. Група Козирози намират нов екип и дейност, напоследък не са се разбирали с колеги, може да са потърпевши на професионална интрига. Е, имате си идеи и умения, даже да ви съветват близки, ще решавате по съвест. И с финансите се оправяте, знаете точно кога да упорствате и кога да се оттеглите от начинание.

Водолей

Днес избягвайте спорове с околните, че както тръгне понеделнишки, така върви. Водолеите да бъдат бдителни в дела, а и с финанси. Откриете ли грешки, помагайте на колеги, няма защо да ги укорявате, да се сърдите. Някои следва да се пазят от щети, втори упорстват в работа, но без да ги възнаградят и отличат по достойнство. Е, ако си я обичате, не се отказвайте от идеите си.

Риби

Труден понеделник, в работата някои се опитват да минат по-леко, но едва ли ще им се удаде. Рибите да поддържат в изправност уредите, с които работят, от това зависят резултатите и печалбите им. Част от знака имат и домашни грижи, вероятно близки не са най-доволни от приноса им за уреждане на проблеми. Е, не изостряйте споровете, има начин да поправите грешките си, да помогнете...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари