Дневен хороскоп за 2 декември 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Утре мнозина ще видят много по-ярко последствията от свои прибързани или лекомислени действия и решения през годината

Затрудненията утре в голяма степен ще са следствие именно на тях.

Новите начинания в четвъртък ще имат трудно начало, но това не бива да ви отказва от намерения, които сте обмислили и планирали добре.

Четвъртък определено ще бъде ден с различни противоположни влияния и всеки един от вас ще ги усети по различен начин, според личната си нагласа, личностното си развитие и умението не само материално, но и духовно да възприема нещата от живота. Днес могат да възникнат неприятности с момче или с млад мъж, родени под знака на Телец, Козирог или Дева (или с такъв изгряващ знак).

Финансовите ви дела могат да имат добро развитие, особено ако са поставени на вече добре изградена база (подготовка). Емоционално всеки един от вас ще премине през различни моменти на добро или лошо настроение поради различни причини. Като цяло днес започвате нов цикъл на развитие, който може да ви донесе приятни и успешни преживявания, но само ако се съхраните от прибързани, лекомислени и непочтени действия и решения.  

Овен

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. декември сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Бъдете активни в спорта. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Телец

В чудесно състояние на духа са повечето от Телците през утрешния ден. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Близнаци

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Объркани сте емоционално. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Рак

Утрешният ден ще е силно активен. Работа и много силни вълнения у дома. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Лъв

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Дева

Утрешният ден ще е силно активен. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Разплащате стар дълг.Може да останете без пари, но това не е проблем. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Везни

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. В четвъртък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

Четвъртък е успешен ден за Стрелците. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Козирог

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Водолей

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Риби

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Четвъртък е особено благоприятен и успешен за контакти. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари