Дневен Хороскоп за 18 Ноември 2015

0
Телци изпреварват Козирози, Овни и Стрелци гонят печалби
Телци изпреварват Козирози, Овни и Стрелци гонят печалби

Овен

В сряда сте доволни от изявите си, но като Стрелци гоните по-големи печалби. Е, на някои идеи може да им дойде ред чак към края на седмицата. Сега доста Овни да се вслушват в съвети на най-близки хора, дамите да отделят време за общуване с децата. Ако водите делови преговори, идеите ви май няма да се харесат на другата страна, но имате къде да лавирате и няма да постъпите зле.

Телец

Днес Козирози ви внушават повече спокойствие и увереност за уреждане на делови и лични проблеми. Телците се притесняват заради куп непредвидени трудности, но с упорство и последователност подготвят късмета си и за по-добра служебна изява, и за придобивки. Някои ще се радват и на постъпления от аренда, наеми, наследства, други са нетърпеливи в дела, да не си навредят...

Близнаци

В сряда постепенно си изяснявате деловите проблеми, някои са причинени от нехайство или неопитност на колеги, партньори. Близнаците да анализират ситуацията и да преценят как да помогнат и на работата, и на хората, само със строгост нещата няма да се оправят. Вашата предпазливост също да бъде засилена, да не се забъркате в ненужен спор и да пропилеете шанс за награди.

Рак

Тази сряда и вие изяснявате важни въпроси, вероятно са с по-личен характер. Част от Раците са много влюбени и бързат да организират живота със своя избраник така, както са си мечтали. Други са ентусиазирани от куп новаторски идеи, събират съмишленици. Работата няма да пострада от вашето настроение, приятели улавят пропуските и ще ги наваксат или откриват разпилените вещи.

Лъв

Днес сте нетърпеливи за делови промени, но Козирозите в кръга ви не са склонни да действат припряно. Лъвовете да овладеят емоциите, има риск от прибързване да развалят сигурни неща, да направят детински грешки. Вярно, искате да свалите някакъв товар от раменете си, но всяко нещо чака своето време. И когато помагате, търсете изпитани начини да се решават проблемите.

Дева

Сряда ви зарежда с енергия за изява, колкото и нови идеи да имате – обсъдете ги само с хора, с които ще работите най-пряко. Девите чак вечерта да отделят време за общуване и поучителни беседи, някои от приятелите и роднините им непрекъснато се оплакват от ситуацията. Не е розова, но първо ще проверите да не сте сгрешили някъде, после ще упорствате на научите още нови неща...

Везни

Тази сряда е за упорита работа, макар че близки може да ви създадат и някакво напрежение с капризите си. Везните да не се поддават на тези емоции, имат доста задачи, трябва да направят всичко по силите си да не поставят под съмнение професионалния си имидж. Упорството и коректността ви правят обичан колега и наставник, шеф ви възлага отговорни дела, възползвайте се...

Скорпион

Чак до началото на следващата седмица се пазете от спорове с колеги, техните проблеми и неразбирателства не са ваши. А и някои опоненти не са толкова безобидни, колкото ви се е струвало. Скорпионите имат приятели, които ще ги подкрепят и ще ги окуражават, но е редно да слушат и интуицията си, ако човек в обкръжението им не е коректен. Дамите да отделят време за дом, деца.

Стрелец

В сряда вие и Овни залагате на по-големи печалби, но не е зле до края на седмицата да си наложите по-умерено темпо и контрол над емоциите. Част от Стрелците попадат на не твърде коректни партньори – едни искат да вземат по-големия дял от печалбите, други се мъчат да използват идеите ви за себе си, трети... Варианти разни, но вие тактично ги парирате, пък и играете честно.

Козирог

Тази сряда уреждате търпеливо някои проблеми, ще карате и Телци да не бързат. Пък Лъвове ще ви съветват да не правите резки делови промени и са прави. Козирозите да планират много грижливо стъпките си, откриват се добри възможности за печалби. Само че може да се наложи да изяснявате отделни теми, да усвоявате още умения. Част от знака нека се погрижат и за тонуса си...

Водолей

Трудна сряда, но пък справите ли се с набелязаните дела, ще си разчистите хоризонти за изяви и печалби. За група Водолеи ще се наложи да усвояват нови знания и умения, някои направо се впускат в друга професионална дейност. Стъпката е перспективна и се старайте на макс в работата, не е време да ви клюкарят. При част от знака началото е в любовта или в семейния живот.

Риби

В сряда работата ви уж върви добре и ви се откриват възможности за изява и печалби, но нещата няма да се подреждат сами. Рибите да преценят отново някои приятелства и бизнес партньорства, май другите не се водят от техните принципи... Не можете да се справите без съдружници в ред дейности, но трябва да подбирате внимателно, да имате преценка за важни въпроси и хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари