Дневен хороскоп за 18 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Добре е да не се занимавате с маловажни неща.

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него. Не се затормозявайте с неща, които са ви неприятни, все пак през един ден от седмицата човек може да си позволи да прави нещо, които наистина го вълнува. Вашият богат вътрешен свят може да изисква не традиционна обстановка и обкръжение, но звездите ви предупреждават, че чуждото влияние може да окаже негативно въздействие върху съдбата ви.

Овен

Важното и неотложното свършете до обяд. Като цяло денят Ви ще е приветлив и с ясни перспективи за развитие. Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него. Жизненият ви потенциал нараства, вероятно пред вас се откриват неочаквани перспективи. Може да си поставите и по-важни задачи, Планирайте деловите си ангажименти за по-дълъг период

Телец

Утре има шанс да преодолеете препятствия или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Дръжте езика си зад зъбите и не тръгвайте на словесни войни, за да задоволите егото си. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Можете да помислите за промяна на външния си вид или покупка на нови дрехи. Днешният ден може да постави прекалено големи изисквания към вас.

Близнаци

Огледайте се, ослушайте се и тогава си правете изводи. От особена важност е да покажете зачитане на чуждото мнение. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Обърнете внимание на физическата си форма. Не падайте духом, няма да липсват и по-приятни емоции, свързани с любими хора.

Рак

Събота няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Утрешният ден ще Ви обещава само и единствено материални успехи. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи. Вас ви забелязват навсякъде, където се появите. Това повдига самочувствието ви.

Лъв

Ще трябва да споделите чувствата си. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг! Може да се огледате за празна ниша, защото отдавна си мислите за разширяване на бизнеса си.

Дева

Събота ще бъде примамлива за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от живия живот. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Възможна е печалба на игри на късмета. От сутринта сте без настроение. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен.

Везни

Освободете се от притесненията си и мислете за предстоящата си изява. Опитайте да бъдете малко по-концентрирани. При някои представители на Везните не е изключено да възникнат трудно, но все пак преодолими противоречия с партньори от бизнеса. Много от вас се намират в период на растеж и развитие – това е чудесно, но без съмнение води след себе си и повече отговорности. В интимната сфера ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем.

Скорпион

Утре шансовете са на ваша страна. Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. За някои от вас има възможност за брак или да получат покана за сватба.

Стрелец

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Утре ще сте сериозни и усърдни във всяко нещо, с което се захванете. Що се отнася до взаимоотношенията ви, не е изключено през този месец да се освободите от нещо, което вече не ви е нужно – например ангажимент (може и финансов), или да прекъснете окончателно връзка. Имате редица неизяснени положения, които ви създават неясни ситуации и притеснения. Жизненият ви потенциал нараства, което ви позволява да реализирате плановете си.

Козирог

Събота няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Сполуката на преобладаващата част от Козирозите през утрешния ден ще се дължи на умели действия, подкрепени с не малка доза късмет. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Козирозите. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди. Като цяло мнозина от вас утре ще се чувствате в свои води.

Водолей

Предстои Ви да направите решаващата крачка. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Ще бъдете приятно изненадани от утрешния ден. Някои от вас ще попаднат на съмишленици, ще установят ново приятелство или ще се присъединят към някаква група по интереси.

Риби

Съдбата утре ще Ви подложи на сериозни тестове относно Вашите жизнени принципи. Разрешете сериозните делови проблеми, които Ви подтискат и депресират в продължение на няколко дни. Фокус на утрешния ден ще е собствената ви особа (нищо по-различно от обикновено) и по-специално имиджа, който имате. Ще разберете нови неща за самите себе си. Вероятно ще ви плаши липсата на сигурност и ще трябва да преодолеете вътрешната си съпротива, но имайте предвид, че, ако искате промяна, сега е моментът да проявите по-голяма смелост и да действате. Мъжете от зодията имат възможност да решат успешно битов проблем, възникнал неочаквано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари