Дневен хороскоп за 17 март 2018

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя ще възникне необходимост от неочакван разговор в семейството, който ще касае ваши бъдещи разходи, най-вероятно през новата седмица. Възможни са и новини от финансов характер, които днес ще ви зарадват.

В неделя мнозина ще разговарят и ще обмислят действия свързани със здравето на мъж от семейството.

Това ще бъде неблагоприятен ден за работа, където лесно ще възникват недоразумения, опити за измама и други негативни провокации.

Днес жените да пазят внимателно личните си документи, включително информацията в личния си телефон или компютър.

Овен

Днес при вас възникват много нови контакти и се завързват нови познанства, оживява се и обменът на информация. Отношенията с роднините и познатите са добри.

Ако в работата си сте свързани с възпитанието на децата, сферата на развлеченията и изкуството, днес е много приятно време, което,освен това, ви носи и пари. Възможни са и непланирани разходи.

Телец

Може да се разстроите от мнителността и нерешителността на любимия си човек. Дайте му време да обмисли вашето предложение. Възможно е днес да сте радушни и грижовни, способни да направите всичко заради скъпите ви хора.

Възможно е днес да заставите партньорите или колегите си да изпълнят важна задача, ако незабележимо и постепенно им наложите своята гледна точка. Нов подход към работата може да ви донесе реална изгода.

Близнаци

Ако днес желанията ви не се удовлетворяват леко, може да станете меланхолични и безразлични към всичко наоколо. В семействата на Близнаците мога да настъпят негативни промени и всичко, което е било планирано, няма да се осъществи.

Трудно ви е да намерите своето място в живота, опитвате много неща, но ви е трудно да се занимавате с едно и също нещо продължително.

Възможно е днес да пропуснете много възможности.

Рак

Постарайте се по-малко да оказвате натиск върху избраника си, дайте му пълна свобода и тогава всичко се подрежда от само себе си. Може да бъдете обезпокоени от здравето на родителите си.

Пък и самите вие не трябва да се пренапрягате. Темпът ви на живот е висок. Възможни са много срещи с интересни хора, които могат да станат ваши партньори.

Бъдете особено внимателни при издаването на документи, даването на пари и подписи.

Лъв

Песимистичният поглед върху живота, дължащ се на негативизма ви няма да позволи да започнете по-качествен живот. Благородството и душевната щедрост на вашата натура са причината почти да нямате врагове.

Не е изключено да съумеете да постигнете видно положение, проявявайки дипломатични способности, особен такт и талант на ръководител. Възможни са премии, възнаграждения и подаръци.

Дева

Не трябва да се поддавате на внушения и да вярвате на обещания. Вечерта е възможно посещение от нежелани гости или роднини. Работата не изисква от вас значителни усилия и болшинството проблеми могат да се решат от раз.

Звездите ви препоръчват да отстоявате своята гледна точка и своя проект. Днес се пазете от „подаръци“ на съдбата, които изпълняват ролята на примамки.

Везни

Не си струва засега да се намесвате в обичайния ход на събитията – възможно е голяма част от неприятностите да изчезне от само себе си. Постарайте се да претеглите своите очаквания и претенции към близките.

Не трябва веднага да се съгласявате на сътрудничество, трябва да оцените трезво ситуацията. Дръжте се на предишното ниво, не проявявайте активност, но и не се отпускайте.

Скорпион

Днес може да сте много ревниви, подозрителни и властолюбиви. Характерът ви е изпълнен с неразрешаеми конфликти и противоречия. У вас се проявяват едновременно високи и низки стремежи, жажда за добро и зли помисли, предизвиквайки недоумението на околните.

Може да притежавате енергията и дейността на супермен, но при това неукротимата ви енергия и огнен темперамент са насочени към разрушаване, а не към съзидание.

Благоприятно време за покупка на скъпи вещи и оформянето на парични влогове.

Стрелец

Днес приятни изненади и неочаквано познанство очакват жените-Стрелци. Благоприятен ден, който носи спокойствие и душевно равновесие. Нараства работоспособността и шансовете ви за успех.

Стрелците успяват да направят изключително много неща. Успехът ги очаква във всякаква сфера на дейността.

Благоприятни са покупките и разходите, свързани с обзавеждането на жилището.

Козирог

Възникналите проблеми ви заставят да търсите баланс между личното и общественото. Трябва да продемонстрирате пред близките си своята грижовност и нежност.

Активността, настойчивостта и инициативата в съчетание с дипломатическите ви способности са вашите помощници в дейността ви през този ден.

Успехът ви зависи от вашето умение правилно да определите приоритетните направления и да концентрирате своята енергия.

Водолей

Възможно е да се появят нови ваши сътрудници, които да поразят въображението ви и да покорят сърцето ви. Възможни са неочаквани посещения на роднини или неприятно известие за близки хора.

Добър ден за представителите на творческите професии.

Възможно е делова или творческа активност да донесе на Водолеите дългоочакваните резултати.

Риби

В работата ви може да възникнат романтични отношения. Не е изключено да настъпят неочаквани благоприятни промени в най-близкото ви обкръжение или във финансовата сфера.

Обстоятелствата в работата ви се оформят от добре по-добре, така че си струва изцяло да се посветите на работата си.

Темпът на живота е сравнително висок и необикновено продуктивен както в делово, така и в парично отношение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари