Дневен Хороскоп за 17 Март 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В четвъртък вие и Раци се натъквате на пречки, техните са по-сериозни, а вашите – от инат. Е, Овните ще се хванат с перспективни идеи, а и точно ще преценят как да действат – в екип или самостоятелно. Упорството ви ще носи все по-добри резултати. Не забравяйте стари несполуки и проблеми, сега можете да ги преодолеете, ала все пак не давайте воля на прекален ентусиазъм.

Телец

Днес трябва да преследвате деловите си идеи с известен такт, не се водете по амбициозни Лъвове и Стрелци. Телците имат правилен поглед върху важни неща, хубаво е да привлекат съмишленици и сътрудници, с които реализация ще бъде по-лесна, а резултатът наистина траен. Не се бойте, ако работата ви сближи с хора, с които по-рано не сте се разбирали много, сега вече е друго...

Близнаци

Днес и особено утре можете на разчитате на късмета, на ваша страна е. Но и Близнаците няма да си седят със скръстени ръце, поели са куп задачи, по някои работата е с променлив успех и трябва да са много настойчиви, а и оперативни. Приятно ви е, че покрай делата се запознавате с нови хора, карате и доста свои близки да се стегнат за по-плодотворна дейност. Подготвяйте си нови планове.

Рак

В четвъртък и петък се натъквате на трудности в работата, ще внушавате и на Овни да действат по-бдително по самостоятелни проекти. Раците няма да отстъпят от пречките, но някои ситуации ще ги накарат да се замислят за по-сериозно учене, трябва да усвояват още умения. Упорството ви е нужно, но няма да ви изведе бързо до върхове на славата, затова харчете най-пестеливо.

Лъв

В четвъртък като Стрелците гоните изява и печалби, но от Телци не искайте същата настойчивост. Лъвовете ще се палят от възможности за конкуренция, ще покажат завидно трудолюбие, знания, умения, находчивост. И все пак вечерта си дайте отдих, анализирайте постигнатото, всъщност то е база за по-нататъшни амбициозни изяви. Чувствате се в добра форма, забравяте болести.

Дева

Днес, а и утре ще се мъчите да изясните важни въпроси, напоследък в работата ви възникваха доста трудности. Девите излизат от периода на пречки и даже несигурност, а колкото повече усилия влагат в начинанията си, толкова по-добри резултати ще имат и по-високи цели ще си чертаят. Позволете си отдих, срещате се с много хора, контактите обещават професионални и лични успехи.

Везни

Сега като Стрелците ще успеете да отделите време и за дома и близките. Но денят на Везните е доста напрегнат, проблемите никнат непрекъснато, трябва да решавате бързо и да действате безпогрешно. Хубавото е, че се справяте много умело с финансови въпроси, ако правите вложения – даже да са малки, ще носят чудесен резултат. Контакти с овластени хора обещават нова кариера.

Скорпион

Четвъртък е време за нови делови партньорства. Част от Скорпионите се натъкват на големи пречки в работата, може да се решат на промяна в своята дейност. Втори получават повишение, но за радост – и колегите са готови да ги подкрепят в амбициозните им начинания. Ако някой е подценявал приноса ви, фактите му отварят очите, захващате се за чудесни идеи и бързо напредвате.

Стрелец

В четвъртък вие и Лъвове проявявате големите си делови амбиции, но от Телци не очаквайте да се състезават с вас. Стрелците като Везните ще откъснат време и за дома и домашните, не може да се живее само с работата. Едно, че ще се погрижите и за тонизиране, второ – ще направите и някои подготвителни стъпки за работата си, шансовете ви изискват оперативност.

Козирог

Този четвъртък ви открива добри шансове за реализация на идеи, но вероятно трябва да привлечете и съмишленици. Желаещи не липсват, Козирозите да подбират екип и по компетентност, и по почтеност, хората трябва да са готови да преодоляват и по-сериозни трудности, и изкушения за лесна печалба. Някои преодоляват и своите тревоги, работата тръгва, а влиятелни личности помагат.

Водолей

В четвъртък деловите ви резултати зависят от подкрепата на влиятелни хора, така че се съобразявайте с техните замисли. Доста Водолеи ще се придържат много стриктно към служебните си задължения, в работата има куп пречки, а сроковете са кратки. Ще се справите, вероятно и постъпленията ще са повече, отколкото сте планирали. Не е време за флиртове и купони, чакайте с веселби.

Риби

Хубав четвъртък, но освен на шанс в работата, добре е да заложите и на строга организация, вероятно ангажиментите ви ще са свързани с повече хора. Група Риби да бъдат по-сговорчиви, идеите им са чудесни, но и другите имат мнение, а критиките им не са неоснователни. Ако намерите общ език и обедините сили, постигнатото ще ви радва в пъти повече. Не се налагайте, съюзът не става така.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари