Дневен хороскоп за 17 май 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък се запазва тенденцията за динамика в ежедневието ви.

Този ден също ще бъде благоприятен за пътуване, но по-скоро с някаква определена цел, интерес, който имате към определени хора или места. Възможно е пътуване по работа или свързано с грижи в стопанство, което притежавате. Днес ще сте по-ограничени откъм ресурси и възможности за различни промени в дома или в личния си живот. Днес новите познанства няма да са случайни и в повечето случаи ще имат кармичен характер.  

Овен

Този петък може случайно да проявите излишно и нездраво любопитство, което е причинено от вашето наивно отношение към събитията. Може да имате много сериозни намерения за деня, но ще е по-добре да изчакате с осъществяването им.

Телец

Този петък ако имате възможност прекарайте деня на открито. Вярно е, че денят е работен, но се опитайте да се отпуснете и да се освободите от напрежението, което трупате напоследък.

Близнаци

Този петък хората около вас и то всички без изключение ще бъдат обхванати от нещо, като тиха лудост. Не се опитвайте да ги вразумявате, защото така или иначе няма да успеете. Опитайте се да не се подадете на общата лудост.

Рак

Този петък мечтайте колкото искате, но се въздържайте от полети. Защото ако отлетите на далеч ще ви е много трудно да се върнете. Съществува голяма опасност да останете да се реете във въздуха или да се приземите твърде болезнено.

Лъв

Този петък ще имате добрата възможност да се отблагодарите на всички, които са направили нещо добро за вас. Като за начало започнете със самите себе си. Само внимавайте това да не ви се превърне в навик.

Дева 

Дори и суперхората имат някои нужди. Като се има предвид, че малко хора са такива, то този петък ще ви трябва да положите не малко усилия, за да задоволите тези нужди. Вечерта ще можете да поразпуснете малко.

Везни

Ако през този ден нещо не ви харесва в отношението на другите към вас, просто помислете какво е нужно да направите, за да промените това отношение. А може и нищо да не правите.

Скорпион

Този петък ще бъдете обградени от доброжелатели. Това е тежко изпитание, но ако успеете да го преминете и да не избягате, то със сигурност ще получите награда за проявеното мъжество. Понякога приятелите, колкото и да са добронамерени, са твърде досадни.

Стрелец

Този петък умът ви ще е остър като бръснач и в главата ви за секунди ще се появяват страхотни идеи, които ще са напълно осъществими. Записвайте си ги, защото в последствие ще ви е много трудно да си ги спомните всичките

Козирог

Този петък ще искате да получите всичко и веднага, че дори и повече. Всички знаем, че няма как да получим всичко на куп, така че бъдете малко по-скромни в желанията си и ги подредете по приоритети.

Водолей

Този петък помислете за ближните. Не отхвърляйте молба. Щом са ви помолили значи наистина са имали нужда от помощта ви.

Риби

Този петък не правете компромиси със желанията си. Бъдете твърди в исканията си и не отстъпвайте от тях. Сега не е момент за компромиси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Внимание!!! Посред зима падна сняг. Общините и дежурните екипи са в шок!

Харесай Дунавмост във Фейсбук