Дневен хороскоп за 16 юни 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ще имате желание или ще възникне необходимост да прекарате повече време с млади хора, особено с по-млади от вас жени.

За това може да им и конкретна причина (но не е задължително).

Разговор с мъж ще ви даде по-голяма яснота относно събития, които са били загадка за вас.

Денят ще бъде благоприятен за срещи и събирания с приятни хора или за отбелязване на личен празник. Любовните ви преживявания днес ще са специални.

Овен

Най-вероятно ще се наложи да промените първоначалните си цели и да предприемете кратко пътуване по лични причини. Не се настройвайте само за цветя и рози обаче – ако в живота ви има някой или нещо, което ви спира или ограничава, нищо чудно, водени от желанието си за свобода, да реагирате експлозивно и така да бъдат нанесени по-сериозни поражения. Вслушайте се в сърцето си, изяснете собствените си чувства, за да избегнете разочарованието. Постарайте се да реализирате поне част от идеите си, това ще ви донесе известно удовлетворение. Постарайте се да сте отговорни към професионалните си задачи.

Телец

Неочакван съветник своевременно ще Ви предостави ценен съвет и информация, чрез които явно ще облекчи задачите Ви. Предстоят ви сериозни ангажименти, изискващи от вас пълна концентрация. Стремете се да общувате с околните с лекота, проявявайте. Трудно ще се настроите за работа утре.Правилата и нормите ще ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Утре не липсват благоприятни социални фактори за вашата реализация в обществените среди и службата.

Близнаци

Все пак делата ви се подреждат добре, няма място за излишни притеснения и тревоги. Утре може да се чувствате малко по-странно и да ви се иска да сте по-далече от грубата действителност. Утре ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Голяма част от представителите на зодия Близнаци са обхванати от силно доволство, което е така изразително, че най-често намира израз под формата на материален успех заедно с околните. Има ли напрежение и ток ще протече, май това бяха открили учените.

Рак

Става дума за бъдещето на нещо важно. Реалността ще се размине с желанията ви, но не драстично.Ще получите по-добри резултати, ако въздействате върху събитията. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Утрешният ден ще не е добър за пътуване. Наблюдавайте, анализирайте си се постарайте да си изградите обективно мнение за случващото се.

Лъв

Тези от Вас, които се трудят на културното поприще, ги очакват интересни изяви. Оглеждайте се и преценяйте внимателно хората, които ще срещнете през утрешния ден. Бъдете по-мили с хората около вас, кажете им нещо, което ще ги зарадва. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.

Дева

Създайте хармония в отношенията на работното място. Ако се занимавате с търговия и работите през целия ден, ще имате успех. Възстановете силите си вечерта. Малко разсеяни сте, а нещата около вас внасят напрежение. Ще се чувствате добре отново да сте ангажирани.

Везни

Не е изключено вашата общителност, довела до случайно запознанство да окаже влияние на бъдещото ви финансово състояние. Утрешният ден е подходящ за почивка, за занимания със спорт и изкуство, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора и на децата. Време за почивка, за спортни занимания или за започване на диета. С позитивната си нагласа към случващото се покрай вас ще направите необходимото, за да промените това, което не отговаря на разбиранията ви, без да вредите на никого. В събота някои от вас може да пътувате зад граница.

Скорпион

Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще ви зарадва в началото на следващата седмица. Утре проведете консултации. Опитайте се да избягвате темата – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция. Заниманията с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето Ви. Ще бъдете разсеяни заради лични проблеми, които трябва да разрешите в утрешния ден.

Стрелец

За личните цели няма проблем. Утре и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Обърнете по-голямо внимание на тези сфери – откриват се добри възможности да постигнете успехи. Ситуациите, в които сега попадате, се характеризират с динамични събития, а последните често са непредсказуеми. Активността на работното ви място е гаранция, че ще реализирате поставените цели, макар и с повече от очакваните усилия.

Козирог

Някой ще ви помоли за финансова помощ. Няма да претърпите загуби, но и няма да постигнете набелязания връх. Нали знаете, че правите най-доброто за момента, тогава защо се тормозите?. Най-добрата тактика би била за известно време да се дистанцирате и да обмислите приоритетите и участието си в конкретната връзка. Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв много дребен повод.

Водолей

Дава ви се възможност за добри печалби от бизнесq свързан с интелектуален труд, реклама или търговия.За целта е важно да поддържате добри взаимоотношения с колегите и хората около вас. Ще се почувствате доволни. Трудностите са преодолими като се заемете със задачите си. Грижите за здравето ще ви се отразяват благоприятно. Ако имате възможност пътувайте със семейството си.

Риби

Утрешният ден е много благоприятен за Вас – най-вече в следобедните и вечерните часове. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Определено ще ви е трудно да се справите сами, но ще трябва да успеете. Утре ще ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли е нещо, което може да ви притесни. Трябва да се учите да действате, използвайки по най-добрия възможен начин общата енергия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари