Дневен Хороскоп за 16 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 16 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 16 Юни 2015

Овен

За вторник имате чудесни делови идеи, но като Везните не бързате да огласите всички. И да не са шефът в екипа, Овните ще трябва да помагат за подобряване на организацията, да съветват и подкрепят по-неуверени колеги. Заслужава си, печелите авторитет и пари. Някои се влияят прекалено от обкръжението си, по-добре да не се колебаят, а да следват плана си. Не е време за дълги обяснения...

Телец

Този вторник Стрелци искат да ви прехвърлят свои задачи, но вие не разчитате на това партньорство. Телците да бъдат по-внимателни при избора си на професионални проекти и сътрудници, вероятни са финансови грижи, а другите нехаят, плетат интриги зад гърба им. Не бива да поемате чужди ядове, тонусът ви не е висок. И купони поотложете, има време да се видите с близки.

Близнаци

Във вторник и вие трябва да намалите деловото темпо, трябва ви повече време да се ориентирате в редица ситуации, да подберете подходящи сътрудници и партньори. Сега доста Близнаци са обект на подчертано ухажване от колегите, ала виждат, че хората не стават за сериозни задачи. Не усложнявайте своите отношения с никого, имате си резервни проекти и няма да се пилеете в леност.

Рак

Този вторник Деви и Водолеи ви подтикват да бъдете по-сговорчиви с околните, не сте в позиция да диктувате в екипа си. При група Раци работата върви спокойно, но те нека да засилят бдителността си, допуснат ли грешка – околните няма да забележат, ала тя ще е спънка за кариерата им. Втори имат силни покровители, нека да бъдат по-доброжелателни и с подчинени, познати.

Лъв

Във вторник е добре да поддържате равномерно темпо в работата и повече да мислите, ако ви предлагат да започнете изпълнение на нови проекти. Доста Лъвове имат и свои идеи, по-разумно е да се придържат към рутинните си задължения, а свободното време да посветят на дома, близки. Очертават се ремонти, пътища. Някои се готвят за ваканция, други са много влюбени сега.

Дева

От вчера сте подчертано отстъпчиви с партньори и клиенти. Деви и Водолеи внушават това и на Раци, но няма да се откажат от плановете в работата си. Уместно е да поискате съвет и подкрепа от по-опитни хора, а ако родителите ви подсказват решение, да не бързате да го отхвърляте. Вероятни са щети, но предпазливите ще избегнат този риск и смело ще обърнат нещата в своя полза.

Везни

Във вторник като Овните имате добри идеи за изява и печалби, но ще говорите за тях чак като дойдат подходящи делови предложения. Група Везни разчитат на обещания за подкрепа от влиятелни личности, някои ще изпълнят дълга си, но мнозина забравят или протакат. Знаете защо на вълка му е дебел вратът – и вие се заловете за работа, колкото повече напредвате, по-силен ще е късметът.

Скорпион

Като в четвъртък правите крачка назад, към старите си идеи и уговорки. При Скорпионите причината може да е и в някои проблеми, с които ги сблъска уикендът. Мнозина се ориентират - и правилно, към обогатяване на своята професионална подготовка, занапред може да изберат самостоятелни проекти, свой бизнес. Не късате връзките си с колеги и познати, но не зависите от тях.

Стрелец

За този вторник имате много задачи, ще ви се да ги прехвърлите на Телци или да ви помогнат някак, но те си имат свои приоритети. Стрелците да упорстват в работата си, скоро ще се уверят, че нещата вървят добре и не е нужно друг да им се меси. Свършеното и приходите радват, вечерта е за половинката, децата. И да не сте домошари, добре е да останете вкъщи, да ги поглезите, заслужават.

Козирог

Във вторник идва ред на домашните грижи, за които нямахте време през уикенда. Но служебните проблеми също не са малко, някои Козирози наистина трябва сериозно да анализират постигнатото, предстоящите си задачи. Не се изолирайте от околните, макар че клюките и интригите не ви интересуват. Има риск от загуби, трябва да сте наясно със ситуацията и откриващите се шансове.

Водолей

Днес вие и Деви внушавате на Раци за бъдат по-отстъпчиви. И Водолеите не са в силна делова позиция, а сега споровете бързо ще развалят отношенията им с близки, да го подскажат на Риби. Проучвайте търпеливо и задълбочено всяка тема, ще налучкате изход от трудностите с помощта на роднини, дамите са по-благосклонни. И не си позволявайте песимизъм, допълнително ще ви обезсили.

Риби

Труден вторник, поучете се от Водолеи, тактично заобикалят поводите за спорове с близки. Рибите чувстват как се трупа умора и неудовлетворение в работата от уикенда насам, но да не се предават. Бавно, разумно и бдително можете да се справите с обективните пречки в преките си дела, а ако искате да помогнете на друг, ще го сторите умно, хората ще ви отвърнат с искрена обич.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари