Дневен хороскоп за 12 юни 2020

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък отговорностите ви ще бъдат по-големи, така че не разпилявайте времето си за удоволствия или неангажиращи разговори и срещи.

Днес следете и слушайте внимателно думи или съвети на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Тяхното влияние върху днешните ви дела ще бъде важно.

Семейните жени родени под знака на Козирог, Телец или Дева да се фокусират по-отговорно върху домашните си дела. Личните отношения на младите мъже могат да бъдат повод за специални емоции.

Този ден ще бъде благоприятен за пътуване с цел работа или поради важни семейни ангажименти. 

Овен

Петък носи успех на Овните. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Телец

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Телците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Бъдете умерени в работата си и в думите си. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Близнаци

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Обърнете внимание на семейството си. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Рак

Утре имате куп неща за вършене. Поставете началото на нова работа.Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Лъв

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Утре просто е такъв ден.

Везни

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Някой от представителите на зодия Везни други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утре всичко тръгва по вода.

Скорпион

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Бъдете деликатни, но твърди.

Стрелец

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. За представителите на Козирог се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Водолей

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Обърнете внимание на здравето си. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. За представителите на Водолей се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Риби

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Петък Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Утре проведете консултации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари