Дневен хороскоп за 12 септември 2019

4
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък ще бъдете натоварени с повече задачи или с неприятни такива.

От вас ще се изисква с по-голяма отговорност да подхождате към изпълнението на всяка една от тях. Разговор с дете или внуче, което не живее при вас ще бъде важен за вас. Днес избягвайте да обсъждате в семейството си въпроси свързани с финансови документи, кредит или ипотека. Коментар на вашата половинка, родител или друг член на семейството ви вероятно ще ви обиди. Неочаквани неприятности с мъж ще ви покажат, че неправилно сте преценили една ситуация или тази конкретна личност. Хубавите неща в четвъртък могат да се случат в любовния ви живот, чрез ваши стари или нови приятелства и срещи с хора, с които имате обща кауза. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за изпълнението на някои от своите ежедневни задачи, днес ще разчитате в голяма степен на съдействието на човек от семейството си. Възможно е обаче този човек да ви разочарова със своите действия.

Днес не се натоварвайте физически и бъдете по-отговорни за собственото си здраве. 

Овен

Днес може да преживеете сериозен сблъсък на мнения. Вие просто няма да проумявате чуждата гледна точка. Най-добре заложете на рутинната работа с много дисциплина.

Телец

Това е ден, в който да обичате умно. Забравете за романтиката и спонтанните действия. Сега е време да сте далновидни.

Близнаци

Днес е добре да си дадете сметка какво бихте могли да спечелите от връзката ви. Потърсете всички плюсове и минуси и направете трезва равносметка.

Рак

Това е ден, който ще ви изненада със спонтанната поява на положителни събития. От вас няма да се изисква нищо освен да се насладите на случващото се.

Лъв

Това е ден, в който да сте готови за подвизи. Добре е да спазвате правилата. Печалбата може да е голяма, но и загубата също.

Дева 

Това е ден, в който с прозорливостта си може да решите най-важните от проблемите във връзката ви. Не се подавайте на никакви емоции.

Везни

Днес е добре да помислите преди всичко за себе си. Любовта е любов, но не може да съществува с цената на това да се пренебрегвате.

Скорпион

Днес бъдете искрени. Всеки опит за манипулация от ваша страна ще бъде лесно разкрит. Не си струва да рискувате.

Стрелец

Това е ден, в който трябва да проявите максимално внимание. Не предприемайте никакви рискове. Не посещавайте непознати места. 

Козирог

Денят ви ще бъде изключително успешен. Сега ще може да постигнете всичко, което желаете, но ще ви остане и поле за мечти. 

Водолей

Сега може да си позволите на действате спонтанно. Никой няма да ви порицае, ако изобщо някой забележи. Свободни сте да бъдете себе си.

Риби

Днес е важно да сте здраво стъпили на земята. Не давайте воля на илюзиите си. Само стриктното и дисциплинирано поведение ще ви е от полза. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Рангеле, каква е тая музика, сватба ли минава?
- Грозданке, давай, че от 2 минути светофара свети зелено!

Харесай Дунавмост във Фейсбук