Дневен хороскоп за 12 септември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Началото на седмицата ще бъде много емоционално, затова особено внимание ще изискат днес разрешаването на недоразумения в семейството си

В професионален план ще имате възможност да постигнете успех, да намерите нови клиенти или нови пазари. Поради различни причини този ден ще има важно значение. Контактите ви с приятели отблизо и далеч ще имат сериозна цел, размяна на важна информация и др.

В любовта събитията свързани с хора, извън вашата връзка ще имат някакво въздействие върху любовния ви живот.

В понеделник бъдете отворени да съхраните голямото количество информация, но и да селектирате полученото по важност. Всичко, което ще научите утре ще ви бъде в полза много скоро.

Овен

Този понеделник не се щадете. Всичко, което изгубите като сили и време ще бъде богато възнаградено. Дерзайте!

Телец

Този понеделник не се занимавайте с мисли, които са под нивото ви. Дръжте се със самочувствие и не отстъпвайте от принципите си.

Близнаци

Вашата помощ към приятел сега ще бъде безценна. Дайте от времето и красноречието си, за да създадете щастие за близкия ви човек.

Рак

Този понеделник може да бъдете набедени без вина. Отнесете се с разбиране към ситуацията и не бързайте с караниците.

Лъв

През този ден не се заричайте. Обстоятелствата много бързо ще се променят и не се знае дали няма да загубите много от изказаното мнение.

Дева

Този понеделник ще се наложи да действате бързо и умно. Не губете време в търсене на помощ. В никакъв случай не отлагайте делата си.

Везни

Този понеделник не се чудете, ако получите много комплименти. Вие напълно ги заслужавате. Вдигнете главата по-високо!

Скорпион

Тази седмица ще може да се радвате на нечий успех. Ще е благородно от ваша страна, ако изкажете възхищението си от нечий талант.

Стрелец

Този понеделник няма да ви е лесно да се примирите с ваше неосъществено желание. Имайте търпение - всичко ще се случи, но малко по-късно.

Козирог

Този понеделник помислете добре преди да се решите на сериозни действия, които биха променили живота ви. Най-добре изчакайте още малко преди да действате.

Водолей

Този понеделник бъдете упорити в преследването на желанията ви. Сега е моментът да проявите настойчивост, както никога преди.

Риби

Този понеделник знайте цената си. Дори нещо да ви нарани, не го показвайте, а се усмихнете. Не падайте духом - вие сте много повече!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари