Дневен хороскоп за 12 октомври 2020

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В понеделник организирайте добре работата си за цялата седмица. Обърнете внимание на детайлите, от които ще зависи както успеха на личните ви дела, така и на работата или бизнеса ви.

Ако досега нещата са се развивали по план, продължавайте смело напред. В противен случай огледайте какво ви забавя, къде имате пропуски и т.н. Днес новини или случайно попаднала ви информация може да ви помогне при разрешаването на неприятности, които най-вероятно са възникнали през миналата седмица. Като цяло днес ще чуете интересни и полезни за вас неща.

Конфликт с жена може да ви развали настроението, но като цяло това противопоставяне ще бъде добро за вас. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на материални и имуществени дела, сделки, покупки, ремонти и др. Неприятната новина или събитие днес по някакъв начин може да има връзка с дете или с млад човек.

Овен

В течение на деня са вероятни преумора и евентуални проблеми със здравето. Причините за това се крият във Вашето неврозно състояние и невъзможността да се откъснете от работата даже и през тези дни . Постарайте се да се отпуснете и да си създадете атмосфера за отдих. Препоръчителни са духовни практики и медитация. Не трябва да злоупотребявате с медицински препарати, защото може съвсем да се влоши самочувствието Ви.

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци

Не се страхувайте днес да сте непредсказуеми и оригинални. Това много ще помогне за развитие на отношенията с Вашия любим човек в правилното направление. Това ще е полезно не само за Вас двамата, но и за много от хората, които са около вас, че даже може да се каже и всички.

Рак

Настойчивостта е изкуство, което се овладява изключително трудно, но Вие сте доста напред по пътя за постигане на майсторството! Още с виждането на първия резултат, сте открили силен стимул. Споделете получените знания с човек, който в момента изпитва сериозни трудности. На него не му достига търпение, за да преодолее този сложен отрязък от жизнения си път, и много се нуждае от одобрение. Поговорете с него, изхождайки от собствения си опит, но бъдете предпазливи и се въздържайте от нравоучения. Поощрете го в по-нататъшните настойчиви опити - нали всяка крачка го доближава до достигане на целта.

Лъв

През този ден се постарайте, да сте по-внимателни към проблемите на приятелите на своя любим човек. Много е вероятно да се окаже, че точно Вие сте човека, който може да ги реши. Приятелите са много скъпи за него хора и ако застанете близо до тях, той ще Ви цени и повече, и по-силно.

Дева

Може да се окаже, че точно днес е онзи ден, в който ще трябва да съжалявате за своята невнимателност. Ако не е тя, в личния Ви живот нещата биха се подредили по съвсем друг начин, а и на бъдещите Ви отношения и планове влиянието и не би било толкова пагубно.Впрочем, каквото и да направите, все е за добре и има вероятност след време да си спомняте за този ден с благодарност.

Везни

Не се чувствате съвсем комфортно, затова не зле да се погрижите за здравословното си състояние. Не забравяйте, че не е нужно да се опитате да свършите всичко през първата половина на деня, защото иначе надвечер съвсем ще се оплетете. Срещите с роднини или приятели ще Ви изпълнят с нови идеи и планове. През този ден Ви очаква успех във всичко, с което се захванете. Но за тази цел ще трябва да обръщате внимание дори и на най- малките детайли. По отношение на семейството днес е най- подходящия ден за затвърдяване на взаимното уважение.

Скорпион

Дори и в целия свят да се чудят, как да излязат и да се разходят, ясно е, че Вие не споделяте тяхното желание. Собственият Ви дом и компанията на необходимия човек, заедно с всички атрибути, нужни за хубава вечер, ще Ви устроят напълно. Освен това имате нещо, което искате да споделите, но само с много близки хора. Заедно със своя любим човек или с верен приятел, ще прекарате прекрасно вечерта. А и те искат да узнаят, какво все още криете...

Стрелец

Днес ще Ви се иска да разнообразите своя любим човек, за да излезе от полусънното състояние и да се реши в края на краищата на някаква сериозна постъпка. Да се опитате да изтеглите от блатото хипопотам е доста трудна работа, но Вашата теглителна сила може да се окаже, че е за завиждане!

Козирог

Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите таланти, за да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от големи грешки. Възможно е усилията Ви да не бъдат оценени по достойнство, но само след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното добро и за това, че сте се намесили. Това е поредното потвърждение за това, че винаги знаете кога сте прави! Ще съумеете по различен начин да погледнете на това, как сте избрали своето бъдеще и още веднъж ще се зарадвате, че сте избрали друг път.

Водолей

През последните няколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а даже - обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, защото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари