Дневен хороскоп за 10 декември 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък ще имате възможност да поставите ново начало на ваши стари идеи, планове и ангажименти

Ще възникнат по-добри възможности за тяхната реализация или ще имате необходимите ресурси за техния прогрес. Много емоции вещае петък за повечето от вас, най-вероятно поради по-голямата ви чувствителност и сантименталност. Мислете добре как да се възползвате по най-добрия начин от шансовете или късмета, който днес ще ви бъде даден.

Силен ден, с възможности за постигане на важни успехи и стабилизиране. Добри новини, помощ или подкрепа може да получите от хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Тези от вас, които днес имат да разрешават (уреждат) финансови отношения с мъж, нека се опитат да постигнат това с такт и с дипломатичност. Не е време за противопоставяне и за прояви на инат.

Овен

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Време е да се  погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Телец

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Телците. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Близките също желаят да им отделите от времето си. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Близнаци

Петък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Рак

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Бъдете активни в спорта. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Везни

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. Близките също желаят да им отделите от времето си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Скорпион

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утре е ден за домашни дела. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Стрелец

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Стрелец. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Не е разумно да вземате пари в заем. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре всичко тръгва по вода.

Водолей

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Петък не е лош ден за Водолеите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Риби

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Петък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари