Дневен хороскоп за 10 декември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Събота ще се запомни с някои емоционални лични срещи или вълнуващи събития

Ще се почувствате по-отворени и готови за промяна в живота си и може активно да търсите нейното осъществяване. Това е добър момент да опитате нещо ново в домашния или личния си живот.

Интуицията ви днес, която ще бъде по-силна от обикновено, може да ви бъде в помощ при вземането на бързи решения по кой път да поемете, какво да направите, какво да предприемете. Следвайте инстинктите си и се възползвайте максимално от всяка възможност, която ви се даде през този ден. Това е отличен момент да намерите оригинални начини за правене на нещата от ежедневието си или в работата си. Може да получите проблясъци на прозрение за решаване на сложни проблеми.

Овен

В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.

Събота е успешен ден в значителна степен за Овните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Телец

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза.

Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Близнаци

Утрешният ден ще е силно активен. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Работата Ви ще получи висока оценка. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология.

В събота обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Отделете време за семейството си. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Лъв

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро.

Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Дева

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост.

Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност.

Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Везни

В събота не се претоварвайте. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност.

Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре.

Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

Скорпион

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност.

Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи.

Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Стрелец

Събота ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете.

Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари.

Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Риби

Утрешният ден ще блести с особен успех за Рибите. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки.

Утрешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари