Дневен хороскоп за 10 декември 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Вторник е ден за балансиране на емоциите насъбрали се през последните седем дни: и хубави и лоши.

Опитайте се да извлечете най-добро от тях като спомен или като житейски урок. Днес ще получите важни интуитивни виждания за бъдещето си. Във вторник различни преживявания ще имат тези от вас, чийто деца живеят в друго населено място или тези, които ще пътуват за да бъдат с вас по време на празниците. Днес може да ви притесни здравето на жена, чието заболяване или лечение е все още неясно. Използвайте този ден за покупка на пропуснати подаръци, продукти за дома, за покупка или подредба на важни за комфорта на семейството ви вещи.

Събитие в живота на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби може да изиска специално внимание от ваша страна. 

Овен

Време да си спомните, че е редно да отдадете дължимото внимание на близките си. Не правете прибързани изказвания, ако не сте съгласни с нечие предложение. Не разчитайте на мнение отстрани, защото ще ви подведат и ще сгрешите. Бъдете внимателни и отговорни. Денят ви обещава големи промени в живота. Проявете такт и търпение, ако се опитват да ви ядосват или да ви натоварят с допълнителна работа. Не трябва да рискувате На вас може да се стори, че любовните проблеми, възникнали с новия избраник, могат да отнемат всичките ви душевни сили.

Телец

Въпреки успешният в материално отношение ден са възможни финансови загуби. Внимавайте, защото сте отпаднали, а имате задължения. На работното място сте напрегнати. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. На мнозина може да се наложи да се разкъсват между любовта, семейството и работата си, едновременно да уреждат семейните си проблеми и да решават служебните такива.

Близнаци

Успехите са с вас, ако сте внимателни. В състояние сте да подобрите социалното си положение. Имате възможност да покажете на какво сте способни. На работното място се справяте бързо със задачите си. На работното място се справяте както винаги в срок и успешно със служебните си задължения. Не са изключени финансови загуби, ако рискувате. Активен ден за срещи и любов.

Рак

Срещнете се с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си. Ще научите за приходи, които отдавна очаквате. Ако се наложи да водите разговори с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Известие ще стане причина за големи промени в личния живот и на работното място. Не е изключено мнозина от вас да възобновят любовните си отношения с тези, с които дълго време отношенията им са били замразени.

Лъв

Обещайте на хората, които ви подкрепят, че ще споделите с тях приходите си. Не я пренебрегвайте. Не договаряйте инвестиции, дори и да сте ги планирали и обсъдили с колегите си, защото през следващата седмица плановете ви може да се променят. На работното място сте в стихията си и впечатлявате всички. Любовните отношения са нежни и приятни.

Дева

Начинанията са неуспешни. Не изказвайте мнение, свързано с новите ви делови познати, ако не сте разговаряли с тях. Замислено начинание ви вълнува, но не сте в състояние да се справите сами. Постигнете добри резултати в професионално отношение. Не се включвайте в разговори за финансови инвестиции, защото ще си навлечете загуби. Любовниците ви вкарват в разходи.

Везни

Осъзнайте значимостта на предстоящите професионални задължения. Поставете началото на нови занимания. Поставете началото на новите си задачи. Стремите се да поставите ново начало. Избегнете загуби, породени от вашите собствени действия. Денят ви носи промени в личния ви живот. Денят е благоприятен за срещи, общуване и любовни отношения.

Скорпион

От сутринта сте агресивни, емоционални и раздразнителни. Вместо да се притеснявате от коментарите им се заемете със задълженията си. Не налагайте волята си с инат и агресия, особено на вашето работно място. Пред вас е идеален ден, за да обмислите преход към нов вид дейност. Разрешете спокойно спорните делови въпроси. Склонни сте да изпаднете в лишения, заради непредвидени разходи. Възможно е да изпитате любовна неудовлетвореност.

Стрелец

Работещите в сферата на частния бизнес да се предпазват от проблеми. Направете промени в живота си. Очаквайте предложения за допълнителна работа. Стремите се към нови запознанства, но ако са в деловата сфера, може да ви провалят. Денят би бил успешен за нови задачи само, ако не сте прекалили с разправиите защото сте се почувствали засегнати от нечии думи. Вероятно е точно днес да срещнете голямата си любов.

Козирог

Не се отказвайте от намерението си да завършите започнатите задачи, които вече ви тежат. Днес сте прекалено енергични и се чудите в каква работа да вложите силите си. Собствените ви действия днес може да се обърнат срещу вас. Внимавайте да не усложните отношенията си с хората от обкръжението си. Денят е изключително подходящ за любов и семейни отношения.

Водолей

Внимавайте и с кого каква информация споделяте. Денят е добър и за поставяне на ново начало. Не пътувайте! Ще сте доволни от постигнатото. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Днес денят е почивен, а вие сте озарени от светлината на любовта и всички се отнасят благосклонно към вас.

Риби

Не бива да прекалявате с изискванията си към колегите или вашите подчинени. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на деня. Каква по-добра награда от тази! Ще успеете и днес. Усещате противоречиви чувства, що се касае любовните отношения, може да ви се струва, че любовта никога няма да дойде, но това не е така.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари