Днес ни очаква хладно утро и заоблачаване през следобедните часове

0
Максималните температури ще бъдат между 15° и 20°
Максималните температури ще бъдат между 15° и 20°

Максималните температури ще бъдат между 15° и 20°

Над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. До обяд на места в равнините и низините ще бъде мъгливо или с ниска облачност. След обяд от запад облачността ще започне да се увеличава. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще са между 3° и 11°, а максималните - между 15° и 20°, посочват данните от НИМХ.

Преди обяд по Черноморието също ще има мъгла или ниска облачност. След обяд видимостта ще се подобри, а облачността ще се разкъса и намалее, но до вечерта от запад отново ще започне да се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 16°-17°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра - около 7°.

През нощта срещу петък вятърът ще се ориентира от северозапад, а в Дунавската равнина ще се усили. Облачността ще се вплътни и до сутринта на отделни места в северозападните райони ще превали. В петък ще бъде предимно облачно, на места с валежи. Дневните температури ще се понижат.

В събота вероятността за валежи намалява. Вятърът ще се ориентира от североизток, в Източна България ще е предимно умерен.

В неделя облачността ще се разкъсва и ще намалява, но по поречието на Дунав ще бъде мъгливо. Вятърът ще е от север, в повечето райони слаб.

В понеделник сутринта на места в равнинната част от страната ще има значителна ниска облачност или мъгла, но в следобед ще има и слънчеви часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари