Днес е време за втори шанс

0
Ден за промени, непредвидени събития, преображение
Ден за промени, непредвидени събития, преображение

Луната e знак Стрелец в огнената стихия - до 14:09ч на 17 септември.

Този период е пълен с оптимизъм, растеж "нагоре и напред". Тези дни са подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни.

Сега, когато Луната е в Стрелец, Небето особено настоятелно ни нашепва чувства и подсъзнателно отговаря на нашите въпроси.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Старайте се да не преяждате и не яжте твърде мазна храна. Сега черният дроб трудно ще се справи с мазнините. В момента организмът се нуждае от белтъчини. Мляко, извара е по-добре да се използват с ниско съдържание на мазнини, а от сирене е по-добре да се откажете, тъй като мазнините са повече от белтъчините.

Хронология на лунните дни:
7-ти лунен ден, който започва от 13:09ч на 15 септември и продължава до 14:09ч на 16 септември.

Денят е активен и успешен за всички честни и достойни хора. Смята се, че днес късметът съпътства мъдрите и справедливите.
Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Думите продължават да имат особена сила. Не трябва да се изричат лъжи, скоро ще бъдат разкрити. Възможно е всичко, което е било казано, да стане реалност - както доброто, така и лошото и всички желания казани на глас за себе си и за другите ще бъдат реализирани.

Не забравяйте, че злото е особено наказуемо в този лунен ден, така че използвайте внимателно думи и фрази: лошото желание със сигурност ще се върне като бумеранг.

Днес енергията и жизнената активност трябва да се използват в полза на себе си и другите. Добър ден за комуникация, но е по-добре да не участвате в масови събития.
За корекция на речта и подобряване на дикцията е добре да се четат скоропоговорки.

Пазете се да не се простудите. Добър ден за нови придобивки - покупката, направена през това време, ще ви донесе радост и удовлетворение.

Не трябва да ставате съпричастни към разрушението да късате, чупите, режете. Не трябва да ядете пилешко месо, яйца.

Подстригване може само до края на 7 лунен ден.

Счита се, че сънищата са пророчески и бързо се сбъдват.

Следва 8-ти лунен ден, който започва от 14:09ч на 16 септември и продължава до 15:04ч на 17 септември

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма.

Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате.Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност.

Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.
Болестите започнали в 8-ми лунен ден могат да бъдат опасни. Често става грешка с диагнозите. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата.
Не се препоръчва нито секс, нито подстригване.

Практика на 8-ми лунен ден

Вода събрана в 8-ми лунен ден (вижте часовете) от водоизточници и извори, съхранява своите целебни свойства в продължение на целия лунен месец. Тя може да се използва за практиката или пък светена вода.
Насаме със себе си се покайте за греховете си и ги изведете като тежко бреме отвътре навън. Използвайте визуализация. След това извършете обикновено измиване с водата като го правите едновременно с молитва и си представяйте как заедно с водата се отмиват греховете и си отиват.

Днес е 30 слънчев ден Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за завършване на старите дела и сериозни избори, но да не се започват нови. Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно. Не спорете с никого и не влизайте в конфликти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари