Дмитрий Медведев: Украйна е страна-паразит

2
Ако спрат доставките на оръжие, всичко ще свърши бързо за бандеровския режим
Ако спрат доставките на оръжие, всичко ще свърши бързо за бандеровския режим Снимка: Twitter

Ако спрат доставките на оръжие, всичко ще свърши бързо за бандеровския режим

Руските въоръжени сили в момента са осигурени с всички видове необходимо оръжие, като производството им надвишава текущите нужди. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в канала си в Telegram.

"При това днес вече в количества, надвишаващи текущите нужди на въоръжените сили. Ето как работи нашият военно-промишлен комплекс сега. Конвейерите му работят на три смени. И той ще произвежда толкова оръжия, колкото е необходимо за ефективната защита на нашето Отечество“, подчерта той.

Бившият руски президент отбелязва, че "нашият противник непрекъснато прави мъчителна сметка колко и какво ни остава – танкове, снаряди, ракети и други неща“.

"Това е разбираемо - вражеската пропаганда живее по свои собствени закони. Но не само - подобно изчисление е напълно в логиката на самото съществуване на бандеровската държава. В крайна сметка тя е страна-паразит и получава храна "от тялото“ на своите стопани, живее за тяхна сметка. Ако спрат доставките на оръжие, всичко ще свърши бързо за бандеровския режим. Паразитите ще умрат“, пише Медведев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Слива
    Усрайна е тумор също като Македония. След СВО, територията ще носи името Малорусия.
  • -4
    2
    Недоумяващ
    Митя,Митя,само не прави пореден опит за самоубийство...
  • -8
    1
    :)
    Каза пияното джудже преди пак да падне в собствените си ....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари