Директорката на РЗИ - Русе: Нищо не мога да кажа! Не мога да знам! Какво друго ви интересува?

13
Д-р Маргарита Николова е събирателен образ на почти всички чиновници на държавна хранилка у нас
Д-р Маргарита Николова е събирателен образ на почти всички чиновници на държавна хранилка у нас

В Русе е спряно ваксинирането срещу Ковид-19

След разпореждането на Бойко Борисов за преустановяването на ваксинацията с "Астра Зенека" в страната настъпи хаос. Зелените коридори се превърнаха в червени, а местните институции се оказаха в "обрано лозе".

Днес директорът на Регионалната здравна инспекция в Русе д-р Маргарита Николова излезе да говори пред местните журналисти. Всяко нейно появяване пред камера показва "родилните мъки", които изпитва докато говори. Както винаги досега, г-жа Николова говореше много мъчително и уклончиво, но същевременно беше назидателна към въпросите на русенските медии.

"Не мога да кажа" и "Не мога да знам" са най-използваните фрази от д-р Маргарита Николова

"Как ще остават зелените коридори, като нямаме ваксина. Пфайзер... нямаме ваксина ви казвам!", смъмри г-жа Николова един от журналистите.

Хубаво е, че шефката на РЗИ поне имаше подготвено листче от което четеше данните за ваксините в Русе, защото журналистите теглеха думите ѝ с ченгел от устата.

Изпитвам искрено съжаление към тази жена, която видимо се мъчи с тези брифинги. Преди да се появи истерията около Ковид-19, на практика никой от обществото не знаеше кой е директор на РЗИ. Но сега се получи така, че д-р Маргарита Николова трябва от време на време да отговаря на въпроси пред камера. А това видимо е много труден и мъчителен процес за тази женица, която иначе можеше да се пенсионира спокойно без никакъв стрес, ако не беше тази пуста пандемия.

Директорката на РЗИ - Русе е събирателен образ на почти всички чиновници на държавна хранилка у нас.

За съжаление повечето институции у нас се оглавяват от точно такива личности, за които държавната службица е главно сигурност и спокойствие до пенсия. Но чиновниците стават особено раздразнителни, ако някой се осмели да им наруши това спокойствие. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари