Димитър Ковачевски: В Северна Македония няма антибългарска кампания

0
Не може цяла държава да бъде обвинявана за действията на отделни хора, каза премиерът на РСМ
Не може цяла държава да бъде обвинявана за действията на отделни хора, каза премиерът на РСМ Снимка: ЕПА / БГНЕС

Не може цяла държава да бъде обвинявана за действията на отделни хора, каза премиерът на РСМ

„В Северна Македония няма антибългарска истерия. Има отговорни лица за последните инциденти, защото това са действия на отделни лица и не може цяла държава да бъде обвинявана за действията на отделни хора. Предприемаме всички действия в съответствие с Конституцията и продължаваме да бъдем конструктивен партньор както в региона, така и в ЕС“, каза премиерът на страната Димитър Ковачевски в парламента на страната, където днес е ден за въпроси на депутатите към правителството, предаде БТА.

На въпрос защо правителството не е приело предложението на президента Пендаровски за обявяване за нежелани на територията на Северна Македонияевродепутат от България и други лица от България”, Ковачевски припомни, че решението на правителството е било да бъде ангажирано МВР в страната да предприеме всички мерки, за да премине отбелязването на годишнината на Гоце Делчев спокойно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Управниците на Македония
    са докопали кокала там и не пускат. Една шепа държавица , пълно с албанци , сиган , власи , но сегашните държавници не пускат сиренцето . Иначе трябва да наемат сергия и на пазара.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари