Димитър Косев се качва на сцената със „Сигнал“

0
„Сигнал“ и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката по случай 45-ата годишнина на групата
„Сигнал“ и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката по случай 45-ата годишнина на групата Снимка: Facebook / Група Сигнал

„Сигнал“ и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката по случай 45-ата годишнина на групата

Група „Сигнал“ празнува 45 години с 45 артисти на сцената. Събитието е на 7 декември от 20:00 ч. в зала 1 на НДК, съобщават организаторите.

Заедно с Данчо Караджов, Александър Мариновски, Жоро Янакиев и Владимир Захариев на сцената ще се качи и Русенската филхармония с диригент Димитър Косев. Така общият брой на артистите става 45 – колкото години концертен живот празнува и емблематичната българска рок група.

„Създадох групата през 1978 г. и оттогава до днес тя не е спирала своите изяви. Не е имало период, в който „Сигнал“ да не я е имало – с това немного групи дори в световен мащаб могат да се похвалят“, горд е Данчо Караджов. „Първата ни песен беше „Любов“. Така мога да опиша и всичките тези 45 години – любов към музиката, към рока, към публиката, към истинските неща в живота…“, не крие емоцията си един от най-разпознаваемите български гласове.

Сигнал“ и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката, за да поднесат различен прочит на песни като „Липсваш ми“, „Лодка ли е любовта“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Между ад и рай“, „Може би“, „Да те жадувам“..

„Желанието ни е по повод нашия юбилей да подарим на нашите верни фенове, благодарение на които „Сигнал“ е това, което е, един различен и вярваме интересен музикален подарък – спектакъла „45 години рок, разказва обичаният Данчо Караджов.

Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Втрещен
    Господи, какво падение. Парите са важно нещо, но да я докараш до там ...
  • 0
    1
    daskal
    Всичко добре, ама "Сигнал" не е рок група, а естраден ВИС (Вокално-инструментален състав).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари