Русенската филхармония и въздушна акробатика ще са част от юбилейния концерт на група "Сигнал"

0
Маестро Димитър Косев е автор на аранжиментите
Маестро Димитър Косев е автор на аранжиментите Снимка: Event Masters / Facebook

Нови версии на песни и квартет „Славей“ са сред акцентите в концерта

Две нови версии на песни от репертоара на „Сигнал“ ще звучат на концерта на групата на 7 декември в зала 1 на НДК, съобщават организаторите от Event Masters.

Едното е „Вопъл и екстаз“ от „Черно-белият албум“, издаден през 2005 г., а другото е „Цариградски нощи“ – от соловия проект на Йордан Караджов, от 2012 г. В него участие ще вземе и квартет „Славей“.

Въздушна акробатика с невероятни сценични костюми е атрактивният елемент от хореографията, включен в сценографията. Сигурни сме, че гледката ще е силно въздействаща за ценителите на красивото и стойностното, каквито безспорно ще са присъстващите на спектакъла. Затова искаме заедно с музиката да им подарим и това запомнящо се изживяване в допълнение с феерия от светлини и ефекти – като благодарност към тях и към тяхното чувство за естетика и непримиримост с бутафорното и посредственото“, допълват от Event Masters.

Любовта помежду ни е много, много истинска вече 45 години. Алхимията между „Сигнал" и почитателите на групата е още свежа и едните вярват безспорно на другите. Въпреки това, което сме оставили досега в подсъзнанието на хората, има място и за още! Точно затова правим този различен рок концерт", казва създателят и фронтмен Йордан Караджов.

Спектакълът е с надслов „45 години рок“. Заедно с Данчо Караджов, Александър Мариновски, Жоро Янакиев и Владимир Захариев на сцената ще се качи и Русенската филхармония с диригент Димитър Косев, който е автор и на аранжиментите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари