Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов

0
По-рано актьорът разпространи официална позиция по казуса
По-рано актьорът разпространи официална позиция по казуса Снимка: Facebook

По-рано актьорът разпространи официална позиция по казуса

Реакцията ѝ идва след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие, пише bTV.

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.

"Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Това се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна", категоричен е актьорът.

Вчера Диана Димитрова публикува на профила си във Фейсбук постановлението на прокуратурата за отказ от образуването на досъдебно производство срещу Юлиан Вергов.

Софийската районна прокуратура посочва, че „макар и наличието на противоречиви данни за механизма на причиняване на тези наранявания, следва да се приеме, че все пак такива има“, но допълва, че срещу Вергов не може да бъде образувано производство за наранявания, причинени по „хулигански подбуди“.

В мотивите за отказ от образуване на досъдебно производство се посочва, че „ако се приеме, че извършител на деянието е Юлиян Вергов, се налага правният извод, че действията му (т.е. по нанесените удари) спрямо Диана Димитрова осъществяват единствено и само правна квалификация на причинена лека телесна повреда. Съгласно чл. 161, ал. 1 НК това престъпление се преследва по реда на частното обвинение с тъжба на пострадалия до съда, поради което Прокуратурата на Република България не е компетентна да образува и води наказателното производство“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Ех, спомени
    Момчета, много внимавайте коя опъвате. Тия психично обременените са голям проблем. Ти го чукваш и се покриваш, но то е способно да ти вгорчи живота. Години наред може да те преследва.
  • 6
    3
    me to
    За малко време привлече погледите върху себе си. Ама Вергов бил насилник, бил алкохолик, бе me to история. И какво стана? До края на живота си ще е миндила от Кайнарджа. Аз тоя филм вече съм го гледал.
  • -5
    2
    Вергов май я обезчестил
    Сега тя как ще се омъжи , като е разхерметизирана ?
  • 8
    1
    Оффф
    Тоя миндил Диана Димитрова няма да миряса докато някой не го шибне с водопроводна тръба през зъбите. Урода склонявал към блудство 15-годишно момиче, но сега се изживява като жертва. Абе не знам защо всички селяндури си кръщават децата Диана. Сериозно, забелязал съм го.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари