Адвокатът на Диана Димитрова обмисля дали да обжалва решението на прокуратурата

0
Юлиан Вергов може да заведе дело срещу актрисата за клевета
Юлиан Вергов може да заведе дело срещу актрисата за клевета Снимка: Фейсбук

Юлиан Вергов може да заведе дело срещу актрисата за клевета

Адвокатът на актрисата Диана Димитрова - Антон Станков, обмисля дали да обжалва решението на прокуратурата. Станков заяви, че все още не взел решение дали да поиска от градската прокуратура да провери отказа да бъде образувано дело за насилие по жалба на Димитрова, предава БТА.

Снощи актрисата публикува в профила си във Фейсбук постановление на районната прокуратура в София, която отказва да образува разследване по случая. От снимките се вижда, че решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление.

На 20 декември миналата година Димитрова даде обяснения по случая, в който беше намесено и името на актьора Юлиан Вергов.

Адвокатът на Вергов - Ина Лулчева, потвърди информацията, че е поискала препис от прокурорския отказ и посочи, че ще обсъди с клиента си по-нататъшни стъпки, в т.ч. евентуално дело за клевета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Пффф
    Вергов, сега е момента! Хайде насрещно дело! Миндила трябва да бъде смачкан защото не се знае кой ще изгори в бъдеще!
  • 3
    2
    сега ли
    реши да търси дивиденти?!? да беше си изкарала медицинско тогава и подала жалба! вече е дума срещу дума и изтекла давност.
  • 4
    1
    Кайнарджа форевър
    Разбира се, че не обобщавам, но защо излизащите от села обичайно демонстрират войнстващ дефицит на внимание? Като тази семпла женица. И какво сега? До края на живота си ще си остане с петното на отритната метреса. Каквото и друго да направи в оставащите и години.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари