Девет души са задържани при полицейска акция в Пазарджик

0
Установени са общо 18 престъпления
Установени са общо 18 престъпления Снимка: БГНЕС

Установени са общо 18 престъпления

Девет души за задържани за различни престъпления при специализирана полицейска операция, проведена през изминалото денонощие на територията на цялата Пазарджишка област. Това съобщи говорителят на областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов, предаде БТА.

В хода на полицейските дейности са проверени 1406 души, 1042 моторни превозни средства, 67 търговски обекта, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи.

Установени са общо 18 престъпления, като в тази връзка са задържани девет души, засечени са също десет издирвани по различни поводи лица, посочи Стоянов.

За установени нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи са издадени 50 акта и 197 фиша.

Разкрити са извършителите на домова кражба, на кражба на метални отпадъци, кражба от вендинг машини, от търговски обект. Три са констатираните случаи за съхраняване в частен имот на незаконно добита дървесина. Установени са извършителите и на две вандалски прояви. Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик са проверили и магазин в областния град, където са се продавали дрехи и обувки, носещи логото на известни търговски марки. По случая е образувано досъдебно производство и са иззети 43 артикула, добави още говорителят на пазарджишката полицейска дирекция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари