Дете е принудено да спи в дупка, учителките искали да му осигурят спокойствие и тишина

0
Учителки държат дете в килер
Учителки държат дете в килер Видео: TV7

Искали да му осигурят спокойствие и тишина, твърдят от детската градина

Родители на шестгодишно момиче от Шумен ще съдят учителки от детска градина за тормоз над детето им. Момиченцето се оплакало, че на обяд е принудено да спи в дупка и е много изплашено. Преподавателките вече са наказани с мъмрене. 

Айсун и Севим Исмаилови изпаднали в шок, когато първородната им дъщеря Елиф проплакала, че спи в тъмна дупка на обяд в детската градина. Невярващата майка отишла в забавачката и помолила да й покажат креватчето на Елиф. 

Помещението се оказва тясно и тъмно, без прозорци и се използва като склад. Това се вижда ясно от снимките, които майката е направила с мобилния си телефон. При нашето посещения складът вече беше подреден. 

Двете учителки, които са слагали Елиф да спи в склада, са наказани с мъмрене. От детската градина са категорични, че целта не е била да наказват детето, а напротив - да му осигурят тихо място. Елиф обаче е стресирана и провежда редовни срещи с психиатър, за да преодолее травмата. Нощем не може да спи, ако в стаята не свети лампа, и продължава да се напишква. Детето е с порок на сърцето, което допълнително усилва тревогата на родителите.

Родителите са категорични, че ще заведат съдебен иск срещу двете учителки на дъщеря си.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари