Десислава се раздели със Зарко, защото живее в Русе

2
Причината не е нито друг мъж, нито друга жена, а стечение на обстоятелствата
Причината не е нито друг мъж, нито друга жена, а стечение на обстоятелствата

Нежното миньонче на попфолка Десислава призна, че след близо четиригодишна връзка се е разделила с приятеля си, ММА боеца Светлозар Савов.

"Не сме заедно. Причината не е нито друг мъж, нито друга жена, а стечение на обстоятелствата. Това беше много силна и истинска любов. Казвам го с тъга. Тежко ми е, още преживявам", сподели певицата в "Преди обед". Тя довери, че разстоянието между тях е изиграло лоша шега, тъй като Зарко живее в Русе.

"Той си има неговата кариера, аз моята. Всеки дърпаше към себе си. Много искам да останем приятели, но за момента това е трудно", с тъга констатира Деси. Всъщност слухът, че ММА боецът е изоставил певицата върви от няколко месеца, но тя упорито мълчеше по темата. Вероятно е имала надежда, че нещата между тях ще се оправят. Сега певицата се грижи само за сина си Майки, който завърши 7-ми клас.

"Иска да става готвач, но имам други планове. Той кандидатства в Англия и в американски колеж в Гърция. Аз съм от майките, които сами гледат децата си - нямаме мъжка подкрепа. Притеснявам се да не го разглезя", признава още Десислава.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари