Десислава била в депресия заради раздялата си с ММА боеца от Русе

0
След три години бурна любов с ММА боеца Светлозар Савов, фолк певицата е в депресия
След три години бурна любов с ММА боеца Светлозар Савов, фолк певицата е в депресия

Десислава е направо съсипана от последната си раздяла. След три години бурна любов с ММА боеца Светлозар Савов, фолк певицата е в депресия, пише HotArena.

Изпълнителката все още преживява краха на връзката си, въпреки че желаещите за ухажори и покровители се редят на опашка за нея. Популярността и красотата й привличат десетки мъже, но фолк звездата страда по бившата си изгора, който изгледа не тъгува като нея.

В родния му Русе разказват, че Савов всяка вечер се появява в дамска компания и то с различна дама. Освен това спортистът очевидно нехае  за раздялата с бившата си любов и вече е намерил утеха, пише "Всеки ден".

Драмата на Десислава се засилва и от факта, че с бившия си съпруг и баща на Майки също има проблеми. „Все си мислех, че в името на малкия ще успеем да поддържаме цивилизовани отношения , но винаги се намира нещо, за което някой от двама ни да се заяде или не му се понрави. Убедих се, че не можем да бъде приятели, което е жалко. С Майки все пак си говорят по скайп, а това е хубаво. Имаше един период, в който баща му си беше в България и се виждаха по-често, сега по-рядко“, споделя още изпълнителката.

Най-голямата й мъка обаче е проблемът, който има със сина си. В момента младежът е в трудна възраст и се изявява като бунтар. На самата нея й е изключително трудно да се справи с проблема. „Запълнила съм му дните с уроци и занимания, затова ми е и много сърдит“, споделя още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари