Десислава Атанасова: Закриването на спецсъдилищата ще е огромна грешка

2
Атанасова заяви още, че няма да подкрепят кандидатурата на Каримански за управител на БНБ
Атанасова заяви още, че няма да подкрепят кандидатурата на Каримански за управител на БНБ Снимка: bTV

"Не виждаме как закриването на работещи структури да е осъществяване на съдебната или правосъдната реформа. Считаме, че ще е огромна грешка, ако се закрият спецсъдилищата. Те са работещи особено по отношение на делата, свързани с организираната престъпност"

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ по bTV председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Очевидно е, че делата за борба с корупцията нямат чак такъв търсен обществен ефект, т.е. се забавят и до този момент има някои обществено значими дела и присъди, които да са влезли във финалната си фаза“, добави тя.

Атанасова заяви, че няма да подкрепят предложението за закриване на спецправосъдието.

Атанасова заяви още, че няма да подкрепят кандидатурата на Каримански за управител на БНБ и добави, че са предложили Кирил Ананиев за председател на бюджетната комисия в парламента, на която в момента председател е именно Каримански.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари