Десислава Атанасова: Някакви некомпетентни органи извършват някакви следствени действия

3
Тези действия трябваше да бъдат извършени от следователи, а не от разследващи полицаи, заяви Атанасова
Тези действия трябваше да бъдат извършени от следователи, а не от разследващи полицаи, заяви Атанасова Снимка: Кадър от bTV

„Със сигурност ние ще предприемем всички парламентарни и законови възможности и процедури за сваляне на това правителство. Всичко от декларации от парламентарната трибуна до протести, които ще бъдат мирни, които ще бъдат законни. Онзи ден на протеста пред Министерски съвет аз го обявих и декларирах, включително и на полицията, че ние нито ще къртим павета, нито ще палим слама, нито ще замеряме полицаите с камъни, нито ще разнасяме ковчези. Ще викаме на някои мафия или смърт. Това от ГЕРБ няма да го видите. Ние казваме: „Не на репресията, за демокрацията“. Трябва да я отстоим“.

Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в „Тази неделя“ по bTV.

Тя коментира действията на партията след ареста на Бойко Борисов. "Той има здравословен проблем с високото си кръвно. Сега е доста по-добре, но така или иначе в следващите дни ще мислим каква стратегия да предприемем", заяви Атанасова.

Десислава Атанасова определи проведената акция по ареста на партийния лидер като „фарсмажор“, а премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков като „форсмажоретки на Божков“.

Според нея акцията е имала за цел да отклони вниманието от кризите в държавата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Ибчо
    Деси ще те мандръсам отзад .
  • 5
    3
    Кумчо Вълчо
    А га яде охранителни пижки вкусно ли беши? Ех поетесо, ще те мандръсам ма миризлиф парцал
  • 13
    2
    Иван
    Точно така,да е окован,ритан и бит трябвало,вие Престъпници долни като сте компетентни,защо сьсипахте дьржавАта?
  • 15
    1
    LOL
    Жалко, че не бяха толкова "компетентни" и дискретни като вашите "органи" при ареста на Десислава Иванчева. Тогава щеше да е справедливо. Да го оковат тулупа с белезници на ръцете зад гърба и за краката, да го държат часове наред на улицата на някой главен булевард.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари