Депутати поискаха отмяна на Великденската ваканция за Народното събрание

3
Проектът на решение е внесен в деловодството от представители на всички парламентарни групи без тази на "Възраждане"
Проектът на решение е внесен в деловодството от представители на всички парламентарни групи без тази на "Възраждане" Снимка: Пресцентър на Народното събрание

Проектът на решение е внесен в деловодството от представители на всички парламентарни групи без тази на "Възраждане"

Проект на решение за отмяна на великденската ваканция на Народното събрание (НС) за 2023 г. е внесен в деловодството на НС от представители на всички парламентарни групи без тази на "Възраждане", показва справка на сайта на институцията.

Под предложението стоят имената на Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС, Николай Денков от "Продължаваме промяната - Демократична България", Йордан Цонев от ДПС, Корнелия Нинова от "БСП за България" и Тошко Йорданов от "Има такъв народ".

Според парламентарния правилник Народното събрание е във ваканция 10 дни по великденските празници от Велики петък включително, пропомня БТА.

Ако проекторешението за отмяна на ваканцията бъде прието, неработни за депутатите ще бъдат само четирите официални почивни дни по Великден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    любопитен
    Ама те и заплати ли ще взимат. Трябва да се промени - заплати да вземат от момента в който си изберат председател, ръководство, когато сформират постоянни комисии и си приемат правилник за работата. Чак тогава да имат правото да претендират заплати.
  • 7
    1
    12345
    А,кога ще отменят високите си заплати?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари