Депутат разказа как се стои дълги часове в залата

0
Понякога съм се чудила как издържат много колеги и им се възхищавам, каза Елисавета Белобрадова
Понякога съм се чудила как издържат много колеги и им се възхищавам, каза Елисавета Белобрадова

Елисавета Белобрадова разпъва прешлени по време на парламентарен ден

Това призна депутатката от ДБ и с пространен пост във Facebook обясни защо:

"Всеки ден поглеждам при Мишел от Съпротивата дали не съм се изложила. Ето, днес съм като сплескан с ютия лебед на средна възраст и безпорно съм много смешна. Уви, видях, че хора извън тази чудесна страница се възмущават. Затова ще направя изключение от правилото на Дизраели “Never explain, never complain” и ще обясня следното:

1. В зала се стои по много часове и работата на народния представител е да следи дебатите, особено ако те касаят общополитически теми или теми от ресора му.

2. Продължителното стоене на едно място е истинско изпитание за човек, който цял живот се е движил. Понякога съм се чудила как издържат много колеги и им се възхищавам.

3. През последните месеци развих състояние, което води до много неприятни болки в гърба. Затова се налага от време на време, след петия-шестия час, да се раздвижвам. Не го намирам за срамно. Не го намирам и унизително за институцията. Добруването на прешлените ми е в синхрон с препоръките за движение на физиотерапевта.

4. Вероятно, обаче, не е красиво и би трябвало от едната естетическа срамота да излизам и да го правя извън зала. Така и правя, но в този момент се говореха много важни неща и ме сполетя болка насред важно изречение.

5. Аз съм нормален човек (горе-долу) и все си мисля, че на всякоя работа трябва да е разрешено човек да се раздвижи, докато слуша.

Туй са причините, поради които съм ви изложила. Извинявам се. Вероятно ще има и други такива снимки. Понякога се навеждам, за да докосна с пръсти върховете на обувките си. Вероятно ще видим и това.

Инак, гледайки тая снимка, много се смях и разбрах, че ако искам да разпъвам прешлени, трябва да внимавам да не си втиквам главата в раменете, а изящно да протегна и шия, та да се види, че я имам и не съм се ояла покрай институцията. Щеше да е добре и да съм на 23 години. То да си на 23 години при всички случаи е добре.

И не забравяйте да се раздвижвате!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    🌶🌶🌶
    ако имаш хемороиди, да тегаво е. но народът е добър, сигурен съм, че ще има хиляди, които ще пожелаят да ти ги пръснат.
  • 4
    1
    Горката депутатка ...!?!
    "Сметките са много лесни. При една заплата месечно около 5000 лева депутатите работят четири седмици в месеца. Те са взели по 1300 лева на човек за три дни работа в Народното събрание”, изчисли журналистът от вестник "Сега" Таня Петрова. А пък 90% от народните представители взимат и добавка за стаж и титли. Сметката ще стане по-голяма когато се добавят полагащите им се бонуси за работа в комисии и постове, които ще заемат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари