Депутат: Израелецът пристигна час и половина преди атентата. Това се казва експерт!

0
За изключително интензивен ден в парламента разказа Елисавета Белобрадова
За изключително интензивен ден в парламента разказа Елисавета Белобрадова Снимка: Facebook

За изключително интензивен ден в парламента разказа Елисавета Белобрадова

Първо, след въпрос на Атанас Атанасов, разбрахме че децата на Гешев не са били с него в колата и аз се чудя за кои деца се притеснява господин Гешев тогава. Вероятно за децата на България като цяло.

Разбрахме и че израелският таен топ експерт по бомбите и тероризма, който даде оценка за атентата и отрече инсценировка, е толкова добър, че е пристигнал в България час и половина преди атентата. Това е експерт!

След това на трибуната излезе Бойко Борисов и възмутено ни обясни (не че някой го е питал), че тук вместо служебни министри, трябвало да има редовно правителство. Признавам, правеше страхотни, драматични паузи. За малко да забравя, че ГЕРБ ще получат първия мандат като първа политическа сила, но вече цял месец нямаме идея какво правят освен да викат “Дайте си вашия кабинет, дайте си програмата”

След Бойко Борисов излезе възмутената Корнелия Нинова и му предложи да се сети, че мандатът идва при него и вместо да се вайка, да вземе да направи правителство. Всичко щеше да е съвсем така, ако изведнъж не беше предложила отговорно това, което Христо Иванов предлага от месеци и месеци - пет приоритета и експертен кабинет. Но то така е - ГЕРБ пращат управленската програма на ППДБ на БСП, защото явно друга няма. БСП пък повтарят концепциите на Демократична България, защото то и концепциите са кът.

Гласувахме комисии без председатели - една екстравагантност, която да помогне на абсолютно раздробения парламент да заработи и стискаме палци да свършим работа.

Възраждане през Цончо Ганев пак започнаха да викат от трибуната срещу Демократична България, но то става все по-очевидно, че излизанията на Възраждане са контролирани и служат по усмотрение и за забавление на друга парламентарна група. Адресирах го от трибуната, но основното притеснение остана - че докато се туткаме, едно ново мнозинство се надига като черна сянка и носи със себе си цялата отрова на омразата и агресията.

И накрая за председателя на Народното събрание.

Аз всичко разбирам. И това, че Възраждане са удобна кукла на конци за показване на мускули и маймунджулъци, но себеуважението и уважението към институцията трябва да надделяват над партийния интерес.

Елисавета Белобрадова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Търси се ... каскета!
    Сега остава някой да изръси, че МОСАД е организирал "атентата". Проблемът е, че търсят след взривната вълна, накъде ли е фръкнал каскета от голата глава на главния прокурор?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари